Dámske topánky Reebok

Dámske topánky Reebok
43 Produkty
Obuv Žena
Filtre
  • Vybrané filtre
    • Žena
    • Obuv
    • Reebok
  • Kategória
  • Sex
  • Marka
  • Veľkosť
  • Farba
  • Materiał cholewki
  • Dla Ciebie
  • Kampane
  • Cena
    od
    dole
Triediť podľa
43Produkty

Topánky reebok Legend - dámske tenisky s históriou

Tenisky vzali kánon pouličnej módy útokom a dnes sú jej neodmysliteľným prvkom. Tento všestranný typ obuvi na každodenné nosenie funguje v mnohých situáciách, poskytuje prekvapivý komfort a navyše dobre vyzerá! Niet divu, že teraz už každá športová značka ponúka na výber módne tenisky v mnohých variantoch.

Jedným z najznámejších výrobcov tenisiek je Reebok . História spoločnosti siaha až do roku 1895, kedy miestny bežec JW Foster v Boltone chcel vytvoriť dokonalé topánky , ktoré by splnili jeho sen – pomohli mu dosiahnuť tie najlepšie výsledky. Tam sa to všetko začalo.

V roku 1958 sa jeho vnuci rozhodli oživiť podnikanie, a tak oficiálne vznikla značka Reebok. Názov pochádza od druhu juhoafrickej antilopy - Grey Rhebok . V roku 1970 sa reebok Legend rozhodol všetkým pripomenúť svoje produkty a vstúpiť na ďalšiu úroveň. Prelomovým momentom v histórii bolo uspokojenie dopytu po športovej obuvi. Dámsky Reebok sa objavil v novej športovej oblasti, ktorou bol aerobik.

Tak vznikli ikonické dámske Freestyle topánky Reebok . Ide o jednu z najväčších ikon športovej značky. V nasledujúcich rokoch debutovali na trhu nové modely ako Ex-o-fit, Classic Leather či Instapump Fury, ktoré formovali súčasný imidž a smerovanie aktivít spoločnosti. Na scéne sa objavili reebok Legend x Maison Margiela Club C low-top sneakers Nero , Camiseta reebok Legend Stacked de la serie gráfica.

Klasické alebo moderné? Rozhodnite sa, čo si vyberiete!

Dámske topánky Reebok sú veľa zaujímavých modelov. Ak ste fanúšikom overenej a nadčasovej klasiky, v ponuke americkej značky nájdete reebok Legend x Maison Margiela Club C low-top sneakers Nero , ktoré splnia vaše očakávania. Biele tenisky s plochou podrážkou sú niečo, na čo sa značka špecializuje už roky. Overené, nadčasové strihy nevychádzajú z módy a vždy sa oplatí mať ich vo svojom šatníku.

Ak chcete vyniknúť, obujte si inú športovú obuv. Dámsky Reebok reebok Legend Club C Double sneakers i tredobbelt hvid. Topánky Reebok sú tiež špeciálne limitované projekty vytvorené s hviezdami popkultúry, streetwearovými značkami a dizajnérmi. Nájdete ich v ponuke Warsaw Sneaker Store.

Oplatí sa vybrať topánky Reebok?

Hľadáte nový pár topánok, záleží vám na pohodlí? Dámske topánky Reebok v podobe klasických tenisiek splnia vaše očakávania. Dámske kožené topánky Reebok na rovnej podrážke majú osvedčenú gumenú podrážku. Táto kombinácia poskytuje nielen správnu úroveň prispôsobenia, ale aj pohodlie vo vnútri, ako aj vynikajúce odpruženie a priľnavosť. Ak sú to vlastnosti, ktoré od tenisiek očakávate, siahnite po dámskych topánkach Reebok . Niektoré z nich sú také dobré, že sa predávajú už roky a sú stále veľmi obľúbené.

Dámske topánky Reebok sa vyznačujú aj jedinečným dizajnom. Vo Varšavskom Sneakers Store si môžete kúpiť nielen klasické reebok Legend x Maison Margiela Club C low-top sneakers Nero na každú príležitosť, ale aj jedinečné modely, ktoré prekvapia svojou brilantnou formou. Ak máte radi jedinečný vzhľad svojich topánok, siahnite po netradičných dizajnoch od Cardi B alebo iných dizajnérskych siluetách.

Topánky Reebok sú zaujímavou alternatívou ku konkurenčným teniskám, ktoré vidíte na uliciach. Vďaka kvalite spracovania a pohodliu sa oplatí investovať do dámskych topánok Reebok . Tieto odporúčané topánky budú fungovať v mnohých štýloch.

Ak hľadáte najlepšie ponuky, pozrite si výpredaj tenisiek Black Friday 2022