Редакция: Nike Air Footscape Woven Wmns “Natural and Brown”

Редакция: Nike Air Footscape Woven Wmns “Natural and Brown”

  • Edytorial |
  • 13 / 10 / 2023

nike air max plus cj9696 100 white total orange

Бихме искали да ви представим нашия герой, вдъхновяващата сила зад последната ни кампания Nike Air Footscape Woven. Постоянното й търсене на спокойствие в простите моменти от живота я доведе до мястото, където е сега.

Моделът Nike Footscape Woven е еволюция на силуета от 1996г. Във формата, която виждате, той дебютира през 2005 г., когато беше пусната неговата ограничена версия на HTM. Дизайнерите на това издание са легендарни модни творци: Хироши Фудживара, Тинкър Хатфийлд и Марк Паркър. Тази комбинация от креативност и иновация допринесе за още по-голяма популярност на този модел. През следващите години Nike Footscape Woven придобива особена популярност, особено в Япония, където на практика се превръща в култова обувка. Неговият уникален дизайн, базиран на тъкана горна шарка, и удобството при носене привлякоха много ентусиасти на модата и маратонките. Интересното е, че въпреки изминалото време, тези обувки все още са високо ценени, а завръщането им на пазара е повод за радост на колекционерите. Nike Footscape Woven остава икона на стил и оригиналност, чиято популярност продължава и вдъхновява нови поколения любители на обувките.

Nike
Air Footscape Woven Wmns “Natural and Brown”

226 BGN

Най-ниска цена на 30 дни: 376 BGN (-40%)

Редовна цена: 376 BGN (-40%)


Nike
Air Footscape Woven Wmns "Black Smoke Grey"

188 BGN

Най-ниска цена на 30 дни: 376 BGN (-50%)

Редовна цена: 376 BGN (-50%)

Влезте в нейния свят и открийте красотата на вниманието. Изпитайте спокойствие с най-новите обувки Nike Air Footscape Woven, които вече се предлагат в нашия магазин. Нека историята на @porzezka ви вдъхнови да намерите спокойствие в ежедневието.

Кредити:
Герой/модел @porzezka
Снимка и видео @gypsy.bastard
Творческа посока и стил @mambini
стил екип @gabaziober
грим/прическа @141makeup
Голямо благодаря за това
@aleksander_salski
@mateusz_witkowski

Рейтинг: 0

Влезте, за да добавите коментар.

Няма коментари.

може да ви заинтересува: