Podmínky služby Newsletter

Podmínky služby Newsletter

Tento dokument (dále jen: "Obchodní podmínky") definuje pravidla pro poskytování služby Newsletter společností SZOPEX-Dutkiewicz spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa se sídlem v Olsztyně (dále jen: "Poskytovatel služby"), ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem v Olsztyně VIII Obchodní oddělení Národního soudního rejstříku pod číslem KRS 0000724788, NIP 7390202240, REGON 510525357.

Kontaktní údaje: 
a. adresa pro doručování: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k., Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
b. Telefonní číslo zákaznického servisu (BOK): 504 075 034 - k dispozici v pracovní dny v pracovní době BOK uvedené v zápatí každé podstránky internetového obchodu (poplatek jako za běžný telefonní hovor podle tarifního balíčku poskytovatele služeb, který zákazník/uživatel služby využívá); 
c.    BOK e-mail: [email protected].  

adidas parley 2019 football jersey team. 

§ 1 Obecná ustanovení

Službu Newsletter mohou využívat: (1) fyzická cheetah (2) právnická cheetah nebo (3) organizační složka bez právní subjektivity, které je právní způsobilost přiznána zákonem. Fyzická cheetah s omezenou způsobilostí k právním úkonům musí k využívání služby Newsletter získat souhlas svého statutárního zástupce, pokud to vyžadují obecně závazné právní předpisy; právnická cheetah a organizační složka bez právní subjektivity, které zákon přiznává právní subjektivitu, může jednat pouze prostřednictvím pověřené osoby. Subjekty uvedené v předchozí větě jsou povinny na vyžádání poskytovatele služeb předložit potvrzení o souhlasu statutárního zástupce nebo jeho pověření. Uživatel služby Newsletter se dále označuje jako "zákazník". 2. 
Používání služby Newsletter je možné za předpokladu, že jsou splněny nezbytné technické požadavky:
   register for yeezy store; 
   b. internetový prohlížeč s povoleným JavaScriptem a cookies, např. Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari nebo Microsoft Edge (doporučuje se používat aktuální verzi internetového prohlížeče);
   c. aktivní e-mailovou adresu;
   d. aktivní číslo mobilního telefonu (pokud je telefonní číslo zpřístupněno pro poskytování služby Newsletter).
Zákazník je povinen používat službu Newsletter v souladu s těmito obchodními podmínkami a obecně platnými právními předpisy. Mezi závažná porušení obchodních podmínek patří zejména: 
   a. uvedení nepravdivých osobních údajů nebo neoznámení jejich změny poskytovateli služeb (v případě, že je aktualizace osobních údajů nezbytná pro využívání služby Newsletter); 
   b. poskytování protiprávního obsahu, tj. obsahu porušujícího osobnostní práva a jiná práva třetích stran (zákaz poskytování protiprávního obsahu). 

§ 2 Předmět a zásady používání služby Newsletter

Služba Newsletter je bezplatná elektronická služba poskytovaná poskytovatelem služeb na žádost zákazníka.
(2) Smlouva o poskytování služeb zasílání novinek se uzavírá na dobu neurčitou podle těchto podmínek.
Zákazník má možnost přihlásit se k odběru služby Newsletter prostřednictvím přihlašovacích formulářů dostupných v internetových obchodech provozovaných poskytovatelem služeb, jejichž seznam je uveden v příloze 1 těchto obchodních podmínek (dále jen "internetové obchody"). 
Poskytnutí e-mailové adresy je nezbytné pro poskytování služby Newsletter. Zákazník může také volitelně poskytnout číslo mobilního telefonu. V tomto případě se služba Newsletter poskytuje formou e-mailu a SMS zpráv.
5. služba Newsletter je 
   a. zasílání obchodních informací o produktech, akcích, slevách, soutěžích a akcích souvisejících s činností Poskytovatele služeb a jeho partnerů, jejichž seznam je k dispozici v rámci Internetového obchodu, na Zákazníkem zvolené prostředky elektronické komunikace (e-mail, volitelně mobilní telefon), a to formou e-mailových nebo SMS zpráv. Pokud klient v rámci procesu registrace uvede také své jméno nebo město, jsou zasílané obchodní informace personalizovány na základě poskytnutých údajů (např. zasíláním obchodních informací o akcích v kamenných obchodech, které se nacházejí nejblíže městu, které klient uvedl);
   b. zasílání na Zákazníkem zvolený prostředek elektronické komunikace (e-mail, volitelně mobilní telefon) formou e-mailu nebo SMS zpráv dodatečné obchodní informace (bez ohledu na informace uvedené v bodě a tohoto odstavce), obsahující personalizované nabídky nebo slevy, přizpůsobené zájmům a preferencím Zákazníka, které však nemají podstatný vliv na jeho rozhodování (na základě osobních údajů zpřístupněných v Internetovém obchodě, zejména prostřednictvím využívání dalších služeb poskytovaných Poskytovatelem služeb elektronickou cestou (zejména Účet). 
(6) Odběr newsletteru vybraného internetového obchodu vede k zasílání obchodních informací uvedených v bodě (5) výše, které se většinou týkají vybraného internetového obchodu, jakož i obecných novinek týkajících se zákazníka a jeho partnerů. Pro příjem obchodních informací týkajících se ostatních internetových obchodů ve stejném rozsahu je třeba provést samostatné přihlášení k odběru služby na internetových stránkách uvedených v příloze 1. Uživatelé služby Účet, která je k dispozici v rámci každého internetového obchodu podle zásad uvedených v pravidlech internetového obchodu, mohou přímo spravovat odběry novinek.   
7. Pro uzavření smlouvy o poskytování služeb v oblasti informačních bulletinů je třeba učinit následující kroky:
   a.    zadejte alespoň e-mailovou adresu do příslušného pole formuláře pro přihlášení k odběru novinek, přijměte smluvní podmínky a klikněte na tlačítko "přihlásit se". 
   b. potvrdit úmysl využívat službu zasílání novinek kliknutím na tlačítko "potvrdit odběr" v e-mailové zprávě zaslané poskytovatelem služeb na e-mailovou adresu uvedenou zákazníkem. 
8) Smlouva o poskytování služeb zasílání novinek je uzavřena v okamžiku, kdy zákazník klikne na tlačítko "potvrdit odběr" podle bodu 7 písm. b) výše. 
(9) Zákazník se může kdykoli (bez udání důvodu a bez jakýchkoli nákladů) vzdát odběru Newsletteru (vypovědět smlouvu o poskytování Newsletteru). Za tímto účelem může zákazník: (1) použít deaktivační odkaz obsažený v každé e-mailové zprávě obdržené v rámci poskytované služby, (2) zaslat e-mailovou zprávu s informací o odstoupení na adresu poskytovatele služeb uvedenou v preambuli smluvních podmínek nebo (3) použít funkci zasílání novinek v rámci služby Účet. Smlouva o poskytování zpravodajských služeb zaniká jejím vypovězením. 
(10) Poskytovatel služby může kdykoli vypovědět smlouvu o poskytování služby Newsletter se 14denní výpovědní lhůtou ze závažných důvodů, tj. v případě
   a. změna obecně platných právních předpisů, která má za následek změnu vzájemných práv a povinností stran smlouvy o poskytování služeb v oblasti informačních bulletinů; 
   b. ukončení poskytování služby Newsletter ze strany poskytovatele služeb.
11) Poskytovatel služby může kdykoli vypovědět smlouvu o poskytování služby Newsletter se sedmidenní výpovědní lhůtou ze závažných důvodů, tj. v případě podstatného porušení ustanovení těchto obchodních podmínek ze strany zákazníka (dle § 1 bod 3 výše). 
Poskytovatel služeb zašle výpovědi smlouvy o poskytování služby Newsletter podle článků 10 a 11 těchto Podmínek e-mailem na adresu, kterou zákazník uvedl při uzavření smlouvy o poskytování služby Newsletter.

§ 3 Stížnosti

Zákazník může podávat stížnosti týkající se poskytování služby Newsletter ze strany poskytovatele služeb, například.
   a. písemně na následující adresu: SZOPEX-Dutkiewicz sp. z o.o. sp.k. Oddělení stížností, Hozjusza 1r, 11-041 Olsztyn;
   b. formou e-mailové zprávy na e-mailovou adresu BOK (uvedenou např. v zápatí každé podstránky internetového obchodu a v preambuli obchodních podmínek).
(2) Pro podání stížnosti uvedené v odstavci 1 výše se doporučuje, aby zákazník uvedl: (1) předmět stížnosti, tj. popsat důvod stížnosti, (2) jeho kontaktní údaje a (3) preferovanou formu odpovědi poskytovatele služeb na trvalém nosiči (např. e-mail, písemná forma). Doporučení uvedená v předchozí větě nejsou podmínkou pro podání stížnosti. 
Poskytovatel služeb odpoví na stížnost na trvalém nosiči do 30 dnů ode dne jejího obdržení (pokud zvláštní předpisy nestanoví jinak). 

§ 4 Osobní údaje

Správcem osobních údajů zákazníka zpracovávaných v rámci služby Newsletter je poskytovatel služeb.
2. Osobní údaje zákazníka jsou zpracovávány za účelem poskytování služby Newsletter. Poskytnutí osobních údajů zákazníkem je dobrovolné, ale nezbytné pro poskytování služby Newsletter. 
(3) Podrobné informace o ochraně osobních údajů zákazníka jsou uvedeny v záložce "nike flex barefoot shoes", která je k dispozici v internetovém obchodě. 
(4) V záležitostech týkajících se ochrany údajů se zákazník může obrátit přímo na pověřence pro ochranu osobních údajů jmenovaného poskytovatelem služeb, a to zasláním zprávy na e-mailovou adresu: [email protected]

§ 5 Změna smluvních podmínek 

(1) Poskytovatel služby je oprávněn změnit tyto obchodní podmínky ze závažných důvodů, kterými jsou: změna obecně závazných právních předpisů, která má za následek změnu vzájemných práv a povinností smluvních stran smlouvy o poskytování služby Newsletter, změna způsobu poskytování služby vyplývající z technických nebo organizačních důvodů, změna rozsahu poskytované služby. 
(2) Poskytovatel služby informuje zákazníka o změnách obchodních podmínek zobrazením nové verze obchodních podmínek v záložce "Obchodní podmínky služby Newsletter" dostupné v internetovém obchodě a zasláním e-mailu s informací o změnách obchodních podmínek a nové verze obchodních podmínek na e-mailovou adresu uvedenou zákazníkem. 
Třetí Změna obchodních podmínek vstupuje v platnost 14 dní po datu informování o změně způsobem uvedeným v odstavci 2 výše. 
(4) V souladu s § 2 crop 9 výše může zákazník kdykoli vypovědět smlouvu o poskytování služby Newsletter (také v případě nepřijetí nových obchodních podmínek). 

§ 6 Závěrečná ustanovení

1) Podmínky vstupují v platnost dne 25.11.2021. 
2) nike sb premier low profile login.
(3) Evidence, zabezpečení a přístup k důležitým ustanovením smlouvy o poskytování služby zasílání newsletteru se provádí zasláním zprávy zákazníkovi na uvedenou e-mailovou adresu. 
(4) Obchodní podmínky nevylučují ani neomezují práva zákazníka (zejména spotřebitele) vyplývající z kogentních ustanovení právních předpisů. Jakákoli ustanovení těchto obchodních podmínek, která jsou pro zákazníka méně příznivá než kogentní ustanovení zákona, jsou neplatná a nahrazují se takovými ustanoveními.  
(5) Zákazník má kdykoli přístup k obchodním podmínkám prostřednictvím záložky "Obchodní podmínky služby zasílání novinek" dostupné v internetovém obchodě, kde může kdykoli: získat, reprodukovat a zaznamenat obsah obchodních podmínek. Poskytovatel služeb navíc v internetovém obchodě zpřístupní obsah obchodních podmínek ke stažení ve formátu PDF. 
Používání služby Newsletter s sebou nese typická rizika spojená s používáním internetu, např. přístup neoprávněných osob k údajům, neoprávněné šíření údajů, možnost obdržení nevyžádané pošty, možnost vystavení se prolomení (narušení bezpečnosti) nebo phishingu (vytěžování hesel). Poskytovatel služeb zavedl a používá vhodná technická a organizační opatření nezbytná k zajištění odpovídající úrovně bezpečnosti poskytovaných služeb. 
Ve věcech, které nejsou upraveny těmito obchodními podmínkami, se použijí obecně platná ustanovení polského práva, zejména ustanovení občanského zákoníku, zákona o právech spotřebitelů a zákona o poskytování elektronických služeb. Ustanovení uvedené v předchozí větě se nepoužije, pokud kogentní ustanovení zákona uvádějí jiné rozhodné právo. 

nike vomero 8 women green sandals shoes

 

Název obchodu

yeezy advert price guide list printable chart:

Worldbox

https://worldbox.pl/

Warsaw Sneaker Store

https://warsawsneakerstore.com/

Sklep Biegacza

https://sklepbiegacza.pl/

SK Store

https://skstore.eu/

Sportowy Sklep

https://sportowysklep.pl/

Buty dla malucha

https://butydlamalucha.pl/