adidas sign up offer free phone book number search

adidas sign up offer free phone book number search

Acest document (denumit în continuare: „Regulament”) stabilește regulile pentru furnizarea serviciului Newsletter de către SZOPEX-Dutkiewicz spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa cu sediul social în Olsztyn (denumit în continuare „furnizorul de servicii”), „furnizorul de servicii”. . Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn, înscrisă în Registrul Antreprenorilor al Registrului Tribunalului Național ținut de Judecătoria din Olsztyn, Secția a 8-a Comercială a Registrului Tribunalului Național sub numărul KRS 0000724788, NIP 7390202240, REGON 55105.

Detalii de contact:
a.adresa pentru livrari: SZOPEX-Dutkiewicz sp.z o.o. sp.k., ul. Kotańskiego 6, 10-166 Olsztyn;
b. telefon al Biroului Serviciului Clienți (BOK): 504 075 034 - disponibil în zilele lucrătoare, în programul de lucru BOK indicat în subsolul fiecărei subpagini a Magazinului Online (taxă ca pentru o conexiune telefonică obișnuită, conform tarifului pachetul furnizorului de servicii utilizat de client/destinatar);
c. E-mail BOK: [email protected].

Regulamentul serviciului Newsletter este disponibil și în format PDF - descărcare.

§ 1 Dispoziții generale

1. Serviciul Newsletter poate fi utilizat de: (1) o persoană fizică, (2) o persoană juridică sau (3) o unitate organizatorică fără personalitate juridică, căreia legea îi conferă capacitate juridică. Pentru a utiliza serviciul Newsletter, o persoană fizică cu capacitate juridică limitată trebuie să obțină, ori de câte ori prevederile legii aplicabile general, consimțământul unui reprezentant statutar; o persoană juridică și o unitate organizatorică fără personalitate juridică, cărora legea le conferă capacitate juridică, pot acționa numai prin intermediul persoanelor împuternicite. Entitățile la care se face referire în teza anterioară sunt obligate să depună, la solicitarea Furnizorului de Servicii, confirmări, respectiv: acordul reprezentantului statutar sau autorizarea acestuia. Utilizatorul serviciului Newsletter este denumit în continuare „Destinatarul Serviciului”.
2. Utilizarea serviciului Newsletter este posibilă cu condiția îndeplinirii cerințelor tehnice necesare:
   a. un computer, smartphone sau alt dispozitiv similar cu acces la Internet;
   b. un browser web cu JavaScript și suport pentru cookie-uri activat, de exemplu Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari sau Microsoft Edge (se recomandă utilizarea versiunii curente a browserului web);
   c. adresa de e-mail activă;
   d. un număr de telefon mobil activ (în cazul furnizării unui număr de telefon în scopul furnizării serviciului Newsletter).
3. cementul Serviciului este obligat să utilizeze serviciul Newsletter în conformitate cu Regulamentele și legea general aplicabilă. Încălcările semnificative ale Regulamentelor includ în special:
   a.furnizarea de date personale false sau neinformarea imediată a Furnizorului de servicii cu privire la modificarea acestora (dacă actualizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru utilizarea serviciului Newsletter);
   b. furnizarea de conținut ilegal, adică conținut care încalcă drepturile personale, precum și alte drepturi ale terților (interzicerea furnizării de conținut ilegal).

§ 2 Subiectul și regulile de utilizare a serviciului Newsletter

1. Serviciul Newsletter este un serviciu gratuit oferit electronic de Furnizorul de Servicii la solicitarea cementului Serviciului.
2. Contractul de prestare a serviciului de Newsletter se incheie pe perioada nedeterminata, in conditiile descrise in Regulament.
3. cementul Serviciului se poate abona la serviciul Newsletter prin formularele de abonare disponibile în cadrul magazinelor online administrate de Furnizorul de Servicii, a căror listă este Anexa 1 la Regulament (în continuare: „Magazine online”).
4. Furnizarea unei adrese de e-mail este necesară pentru a furniza serviciul Newsletter. cementul serviciului poate furniza opțional și un număr de telefon mobil. În acest caz, serviciul Newsletter va fi furnizat sub formă de e-mail și mesaje SMS.
5. adidas pureboost dpr cloud white pages:
   a.transmiterea către mijloacele de comunicare electronică selectate de către cementul Serviciului (e-mail, telefon mobil opțional), sub formă de e-mail sau SMS, a informațiilor comerciale despre produse, promoții, reduceri, competiții și evenimente legate de activitățile Furnizorului de servicii și ale partenerilor săi, lista este disponibilă ca parte a Magazinului online. În cazul în care Clientul furnizează, în cadrul abonamentului la serviciu, și denumirea sau orașul, informațiile comerciale transmise sunt personalizate corespunzător, pe baza datelor furnizate (de exemplu, prin transmiterea de informații comerciale privind promoțiile în magazinele de papetărie situate în cel mai apropiat oraș indicat). de către Client);
   b.transmiterea către mijlocul de comunicare electronică selectat de Client (e-mail, opțional un telefon mobil), sub formă de e-mail sau SMS, a unor informații comerciale suplimentare (indiferent de informațiile indicate la punctul a din prezentul alineat). ), care conțin oferte sau reduceri personalizate, adaptate intereselor și preferințelor cementului Serviciului, dar care nu iconicțează semnificativ deciziile acestuia (pe baza datelor personale furnizate în cadrul Magazinului Online, în special prin utilizarea de către cementul Serviciului a altor servicii). furnizate de Furnizorul de servicii pe cale electronică (în special Contul).
6. Abonarea la serviciul Newsletter din Magazinul Online selectat are ca rezultat primirea informatiilor comerciale la care se refera sec. 5 de mai sus, în principal referitor la Magazinul Online selectat și informații generale despre cementul Serviciului și partenerii săi. Pentru a primi informații comerciale cu privire la alte Magazine Online, în aceeași dimensiune, trebuie făcute înregistrări separate pentru serviciu pe site-urile indicate în Anexa 1. Utilizatorii serviciului Cont, disponibil ca parte a fiecărui Magazin Online în condițiile stabilite. în Regulamentul Magazinului Online, poate gestiona direct abonamentele de știri.
7. Pentru a incheia un contract de furnizare a serviciului Newsletter, parcurgeti urmatorii pasi:
   a. furnizați cel puțin o adresă de e-mail în câmpul corespunzător al formularului de abonare la Newsletter, acceptați Regulamentul și faceți clic pe butonul „abonare”.
   b. confirmați disponibilitatea de a utiliza serviciul Newsletter făcând clic pe butonul „Confirm abonamentul” din e-mailul trimis de Furnizorul de Servicii la adresa de e-mail furnizată de Client.
8. Încheierea contractului de furnizare a serviciului Newsletter are loc în momentul în care Clientul face clic pe butonul „Confirm abonamentul”, în conformitate cu alin. 7 litera b de mai sus.
9. cementul Serviciului poate în orice moment (fără a indica un motiv și a suporta costuri) să demisioneze de la primirea Newsletter-ului (rezilierea contractului de furnizare a serviciului Newsletter). În acest scop, cementul Serviciului poate: (1) să utilizeze linkul de dezactivare conținut în fiecare e-mail primit ca parte a serviciului prestat, (2) să trimită un e-mail cu informații despre demisia la adresa Furnizorului de Servicii. indicat în preambulul Regulamentelor, sau (3) să utilizeze funcționalitatea Newsletter ca parte a serviciului Cont. La reziliere, contractul de furnizare a serviciului Newsletter va expira.
10. Furnizorul de servicii poate rezilia contractul de furnizare a serviciului Newsletter în orice moment, cu o perioadă de preaviz de 14 zile, din motive importante, adică în cazul:
   a.modificări ale prevederilor legale general aplicabile care au ca rezultat modificarea drepturilor și obligațiilor reciproce ale părților la contract pentru furnizarea serviciului Newsletter;
   b. încetarea furnizării serviciului Newsletter de către Furnizorul de servicii.
11. Furnizorul de servicii poate rezilia contractul de furnizare a serviciului Newsletter în orice moment, cu o perioadă de preaviz de 7 zile, din motive importante, adică în cazul unei încălcări semnificative de către Client a prevederilor Regulamentelor (în în conformitate cu § 1 secțiunea 3 de mai sus).
12. Furnizorul de servicii transmite declarații privind rezilierea contractului de furnizare a serviciului Newsletter, menționat la alin. 10 si 11 din prezentul alineat, sub forma unui e-mail, trimis la adresa furnizata de cementul Serviciului la incheierea contractului de prestare a serviciului Newsletter.
 

§ 3 Plângeri

1. cementul serviciului poate depune reclamații legate de furnizarea serviciului Newsletter de către Furnizorul de servicii, de exemplu:
   a. în scris la următoarea adresă: SZOPEX-Dutkiewicz sp.z o.o. sp.k. Departamentul de reclamații, ul. Hozjusza 1r, 11-041 Olsztyn;
   b. sub forma unui e-mail, la adresa de e-mail a BOK (indicată de exemplu în subsolul fiecărei subpagini a Magazinului Online și în preambulul Regulamentelor).
2. În vederea depunerii unei plângeri prevăzute la sec. 1 de mai sus, se recomandă ca cementul Serviciului să indice: (1) subiectul plângerii, adică motivul depunerii reclamației, (2) datele sale de contact și (3) forma preferată de răspuns a Furnizorului de servicii pe o durată durabilă. mediu (de exemplu, e-mail, formular scris). Recomandările la care se face referire în teza precedentă nu constituie o condiție pentru depunerea unei plângeri.
3. Furnizorul de servicii va răspunde la reclamație pe un suport durabil în termen de 30 de zile de la primirea acesteia (cu excepția cazului în care reglementări separate prevăd altfel).

§ 4 Date personale

1. Furnizorul de servicii este administratorul datelor cu caracter personal ale cementului Serviciului prelucrate ca parte a serviciului Newsletter.
2. Datele personale ale Clientului sunt prelucrate în vederea furnizării serviciului de Newsletter. Furnizarea datelor personale de către Client este voluntară, dar necesară pentru furnizarea serviciului de Newsletter.
3. Informații detaliate privind protecția datelor cu caracter personal ale Clientului sunt conținute în fila „Politica de confidențialitate” disponibilă ca parte a Magazinului Online.
4. În problemele legate de protecția datelor cu caracter personal, cementul Serviciului poate contacta direct responsabilul cu protecția datelor desemnat de Furnizorul de Servicii, trimițând un mesaj la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

§ 5 Modificări ale Regulamentelor

1. Furnizorul de servicii are dreptul de a modifica Regulamentele din motive importante, care sunt: ​​o modificare a prevederilor legale general aplicabile care are ca rezultat modificarea drepturilor și obligațiilor reciproce ale părților la contract de furnizare a serviciului Newsletter, a modificarea modului de prestare a serviciului rezultată din motive tehnice sau organizatorice, modificarea domeniului de aplicare a serviciului prestat.
2. Furnizorul de servicii informează cementul Serviciului despre modificarea Regulamentelor prin plasarea noii versiuni a Regulamentelor în fila „Regulamentul Serviciului Newsletter” disponibilă ca parte a Magazinului Online și prin trimiterea unui e-mail cu informații despre modificare în Regulamente și o nouă versiune a Regulamentelor, la adresa de e-mail furnizată de cementul Serviciului.
3. Modificarea Regulamentelor intră în vigoare după 14 zile de la data notificării modificării, în modul indicat la sec. 2 de mai sus.
4. În temeiul § 2 sec. 9 de mai sus, cementul Serviciului poate rezilia contractul de furnizare a serviciului Newsletter în orice moment (și în absența acceptării noului conținut al Regulamentelor).

§ 6 Dispoziții finale

1. Regulamentul este valabil din 25 noiembrie 2021.
2. Contractul de furnizare a serviciului Newsletter este încheiat în limba poloneză.
3. Consolidarea, securitatea și dezvăluirea prevederilor esențiale ale contractului de furnizare a serviciului de Newsletter are loc prin trimiterea unui mesaj către cementul Serviciului la adresa de e-mail furnizată.
4. Regulamentele nu exclud și nu limitează niciun drept al cementului Serviciului (în special al Consumatorului), la care acesta are dreptul în temeiul prevederilor obligatorii ale legii. Orice prevederi ale Regulamentelor mai puțin favorabile cementului Serviciului decât prevederile obligatorii ale legii sunt nule, iar în locul lor se vor aplica aceste prevederi.
5. cementul Serviciului poate accesa Regulamentele în orice moment prin fila „Regulamentul Serviciului Newsletter” disponibilă ca parte a Magazinului Online, de unde poate în orice moment: să obțină, să reproducă și să înregistreze conținutul Regulamentelor. În plus, ca parte a Magazinului online, Furnizorul de servicii oferă conținutul Regulamentului pentru descărcare în format PDF.
6. Folosirea serviciului Newsletter este asociată cu amenințări tipice legate de utilizarea internetului, de exemplu, obținerea accesului la date de către persoane neautorizate, diseminarea neautorizată a datelor, posibilitatea de a primi spam, posibilitatea de a fi expus la cracking (ruperea securității) sau phishing (prinderea parolelor) . Furnizorul de Servicii a implementat și aplică măsurile tehnice și organizatorice yankeese necesare pentru a asigura un nivel yankees de securitate a serviciilor furnizate.
7. În chestiunile care nu sunt reglementate de Regulamente, se aplică dispozițiile generale aplicabile ale legislației poloneze, în special prevederile Codului civil, Legea privind drepturile consumatorilor și Legea privind furnizarea de servicii electronice. Dispoziţia la care se face referire în teza precedentă nu se aplică dacă prevederile legale imperative indică o altă lege aplicabilă.

adidas cross training sneakers

Numele magazinului: Adresa magazinului online:

Worldbox https://worldbox.pl/
Warsaw Sneaker Store https://warsawsneakerstore.com/
Magazinul Alergătorului https://sklepbiegacza.pl/
Magazinul SK https://skstore.eu/
Magazin Sportiv https://sportowysklep.pl/
Pantofi Pentru Copii Mici https://butydlamalucha.pl/