ro james adidas meaning in english bible version? Kültéri stílus, amely elfoglalja a világot

gray adidas superstar macys store locations | ro james adidas meaning in english bible version? Kültéri stílus, amely elfoglalja a világot

  • Streetwear, Útmutató |
  • 30 / 06 / 2023

Tartalom:

  1. latest nike canvas for running shoes women?
  2. ro james adidas meaning in english bible version?
  3. Miből áll a Gorpcore?
  4. Két színpaletta Gorpcore-ban
  5. adidas knit lace up sneaker for women?
  6. A rétegezés fontos eleme a Gorpcore-nak
  7. Húzás/kötés/fűzés – a Gorpcore stílus jellemzője
  8. A logó, esetleg a kiegészítő funkciója... a Gorpcore-ban mindennek lehet funkciója
  9. A lélegző anyagok jelentik a Gorpcore divat gerincét
  10. A Gorpcore széles nadrágokhoz, zsebekhez, övekhez és cipzárokhoz kapcsolódik
  11. A polár a Gorpcore stílus elválaszthatatlan eleme
  12. Esőkabátok, gore-tex és ripstop – a Gorpcore ruházat felső rétege
  13. adidas squat shoe?
  14. Gorpcore stílusú zokni
  15. A táskák / hátizsákok / tasakok a Gorpcore divat alapját képezik
  16. Gorpcore fejfedők - sapkák és sapkák
  17. A legfontosabb Gorpcore márkák a Varsói Sneaker Store-ban
  18. Gorpcore - összefoglaló

A természet ölében eltöltött szabadidő, túrázás vagy kempingezés évek óta köti össze a rajongók tömegeit szerte a világon. A város forgatagából való menekülés a kikapcsolódás egyik módja, amelyet ma már egyre többen használnak. Az életstílusban egykor teljesen észrevétlenül a kempingfelszerelés-gyártók igazi reneszánszát élik, a „divat” vagy „streetwear” piacán pedig egyre gyakrabban jelennek meg olyan márkanevek, amelyeket eddig csak a survival vagy bushcraft rajongóihoz köttek. Az egyre növekvő igénytől, hogy problémamentesen, mégis stílusosan kerüljünk ki a városból, egyenesen a vadonba, miközben elkerüljük a felesleges „öltözködés” folyamatát, egy funkcionális, stílusos/trend/trend/ mozgalom született Gorpcore néven.

latest nike canvas for running shoes women?

A „gorpcore” kifejezést először 2017 májusában használta a cikk szerzője, Jason Chen a „The Cut” magazinban . Természetesen semmi újat nem fedezett fel, csak egy új, frissített kiadásban határozta meg a városon kívüli turistaútvonalakról általunk ismert esztétikát. Ehelyett leírt valamit, ami már egy ideje létezett, de senki sem tudta pontosan, vagy talán nem is próbálta egyetlen általános kifejezéssel megnevezni. Azt mondják, hogy a Gorpcore alapja a Normcore – egy divatirányzat, amelyet a ruhadarabok normális megjelenése jellemez. A Normcore divat standard elemei közé tartoznak az egyszerű farmerek, pólók, klasszikus pulóverek és tornacipők. A ruházat akkor tekinthető normcore-nak, ha egyszerre vonzó és kényelmes, röviden "normálisnak" tekintik. Viccesen úgy is emlegetik , mint „divat a divattalanságért” . A Normcore kezdetét 2010-nek tekintik, és az évek során ez a stílus a szerény, pragmatikus ruhákat a vágyra méltó divattá alakította.

ro james adidas meaning in english bible version?

nike air shox 2008 blue color sheet free "Good Ol 'Masola és Peanuts" rövidítése, amely a túraútvonalakon népszerű "Trail Mix" snack köznyelvi elnevezése, amelyet mi "Mieszanka Studencka" néven ismerünk. Ez a fajta tápláló keverék, amely főleg granolából, diófélékből, kis tömegű és térfogatú szárított gyümölcsökből áll, és Chen szerint gyors energialöketet biztosít, írja le ezt a trendet a legjobban. A Gorpcore egy praktikus, gyakran magas technológiailag fejlett és gyakran vízálló, légáteresztő ruházat viselésére összpontosító stílus, amelyet a kültéri klíma inspirált, ahol a logó a háttérben van, és a funkcionalitás az előtérben.


Fotó: http://www.collectingcandy.com/wordpress/?p=3875

Miből áll a Gorpcore?

Most pedig válaszoljunk arra a kérdésre, hogy mi is az a gorpcore? Ennek a mozgalomnak rengeteg alapvető márkája van, amelyek a szabadtérről érkeztek hozzánk, ahol évek óta ülnek. Sokan vannak olyanok is, akik nem a Gorpcore szellemében születtek. Vannak olyan márkák, amelyeket jobban ismernek a lelkes túrázók és nyaralók, mint a divathét résztvevői, amelyek még mindig a gorpcore esztétikai mozgalmat képviselik, és azzal kapcsolódnak. Maga a stílus egy kicsit kiegyensúlyozott hatása annak a romantikának, ami már évek óta velünk van a Tech Wear-től és a visszafogott Normcore-tól. Ez a keverék segít elképzelni a túrázást kedvelő városlakókat. Ez a valaki gyorsan és funkcionálisan szeretne a metropoliszból az erdőbe költözni, de anélkül, hogy a bakinsóbban turkálna átöltözni. A Gorpcorerek mindazok a városi srácok, akik műszaki kültéri felszerelést viselnek, úgy néznek ki, mintha meg akarnák mászni az Everestet, és valószínűleg ebédelni mennének. A Gorpcore minden körülmények között kényelmet biztosít, függetlenül attól, hogy az irodában ül, vagy éppen túrázik. Ez a stílus azt feltételezi, hogy nincs stílusosabb a ruháknál, amelyek egyáltalán nem stílusosak. Leginkább a használhatóságról szól. Ne feledje, hogy ezeket a ruhákat eredetileg bizonyos tevékenységek, például hegymászás vagy hótalpas hatékony elvégzésére tervezték.

Két színpaletta Gorpcore-ban

Az első dolog, amit valószínűleg észrevesz a gorpcore trend kapcsán, hogy a körülötte forgó márkák termékei meglehetősen színesek – hacsak nem azok. A hagyományos kempingfelszerelések és a kültéri felsőruházat általában élénk, élénk színekkel rendelkezik. Ez a biztonsággal kapcsolatos, és éppen az a célja, hogy megkönnyítse az Ön megtalálását egy esetleges mentési művelet során. Lilák, narancsok, zöldek, pirosak, kékek és rózsaszínek, eddig a szaküzletek kínálatán kívül nehéz volt megtalálni, most sokkal gyakrabban kínálják. Ezek a színek nem véletlenek a gorpcore-ban, és olyan dolgokra utalnak, amelyeket a természetben találunk - kék tófelszín, zöld erdőbozót, rózsaszín-lila égő naplemente és szivárványos vadvirágok. A legjobb példa erre az újjáéledő Nike ACG termékcsalád. Amióta a techwear titán, Errolson Hugh kiszállt a Nike-ból, ez tükrözi a márka fókuszát a földes tónusokra, amelyeket fényes, színes retro ihletésű kiegészítők kísérnek. A visszafogott földszínek szintén gyakoriak a Gorpcore-ban. A klasszikus piszkos bézs, a palaszürke, a sötétbarna, az olíva vagy a klasszikus fekete különösen népszerű. Praktikus és hasznos színek ezek, vagyis felülmúlják ezt a trendet, mert állítólag a funkcionalitáshoz kapcsolódnak. Míg a divat többnyire a világosabb, élénkebb színeket részesíti előnyben, bármennyire is igyekszik színes lenni, a szabadba készült ruhákat az ihlette, amit maga körül lát.

adidas knit lace up sneaker for women?gray adidas superstar macys store locations

Unokatestvérével - a techwearrel ellentétben, amely a testhezállóbb darabokat részesíti előnyben, nike retro tank tops for sale cheap cars 2018. A Gorpcore alapelemei dobozos szabásúak - a nadrág szélesebb, de egyszerű, nem kiszélesedő, a pulóverek vagy a polárok gyakran dobozosak, a kabátok pedig elég nagyok ahhoz, hogy további rétegek is elférjenek alattuk, amelyek a megfelelő hőszabályozás alapját képezik edzés közben. . Ne feledd, hogy mindenképpen jobb vékonyabb, légáteresztő réteget viselni, amivel a testhőmérséklettől függően tudsz majd zsonglőrködni, mint kettőt, ahol mindkettőben túl meleg, az egyikben túl hideg lesz. A Gorpcore klímából származó dolgok is elég tágasak ahhoz, hogy elegendő mozgásteret biztosítsanak túrázáskor, hegymászáskor vagy bármi másban, amit kint csinálunk, például kávét főzünk az Aeropressben.

A rétegezés fontos eleme a Gorpcore-nak

A rétegezés egy másik fontos, bár nem egyedi eleme a gorpcore-nak – valójában a „rétegezés” kulcsszerepet játszik minden öltözködési alműfajban, a Normcore kivételével. A Gorpcor kánont alkotó elemek közül sok olyan összefüggő, elválaszthatatlan rendszerként készült. Ennek tökéletes példája a adidas curse meme funny quotes tumblr women Summit Series , amelyet úgy terveztek, hogy együtt viselve működjön a legjobban. Éppen ezért nem kell meglepődni az egyre népszerűbb 3 az 1-ben kabátokon vagy felsőruházaton, amelyek cipzárral néhány mozdulat után funkcionális mellényekké varázsolhatók, vagy belülre épített és vállra akasztható táskába csomagolhatók. Ne feledje, hogy egy vékony pehelykabát vagy cipzáras parka, alatta gyapjúval, a szokásos, ha gorpcore-ról van szó.

Gramicci
Shorts LS

5 872 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 29357 HUF (-80%)

Normál ár: 29357 HUF (-80%)

gray adidas superstar macys store locations | Húzás/kötés/fűzés – a Gorpcore stílus jellemzője

Igen, ez így van, a gorpcore-t is a kötés határozza meg – valami, ami homlokegyenest ellentétesnek tűnik a dobozos, hullámzó sziluettekkel, de... a dobozos sziluettek elsősorban a használhatóság miatt születtek – az egy univerzális méret elve alapján készült, aminek illeszkednie kell az alatta lévő legtöbb réteghez. , mert nem mindenki készít azonos márkájú ruhákat. Tehát logikus, hogy sok gorpcore ruházaton van valahol elrejtve valamilyen bordázat – ez arra az esetre adható hozzá, ha lemondana az extra rétegekről, és lehetőség van a ruhák menet közbeni beállítására a körülményektől függően. És nem, ennek semmi köze a megjelenésed erőszakos karcsúsításához, pusztán funkcionalitásról van szó.

Nike ACG
Shorts

9 174 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 24770 HUF (-63%)

boys gray and black nike dunks step up 3 (-63%)

A logó, esetleg a kiegészítő funkciója... a Gorpcore-ban mindennek lehet funkciója

Az utcai ruhákhoz hasonlóan a logók kulcsszerepet játszanak a Gorpcore-ban. A legnagyobb szabadtéri márkák szimbólumait kitűzőszerűen viselik, gyakran az ujjon vagy a bal mellkason, de sok esetben a márkajelzésnek van egy további célja is. Például egy túlméretezett fényvisszaverő logó használata kedvezőtlen körülmények között növeli a láthatóságot, a városi vonalakon pedig tónusos, finomabb, nehezebben megtalálható jelzéseket használnak.

A lélegző anyagok jelentik a Gorpcore divat gerincét

Kezdjük az alapokkal. davids yeezy batch price top philippines 2020. Mindegyiknek megvan a maga helye, és függ a másiktól. A gorpcore alapja egy póló vagy hosszú ujjú, amely maximális légáteresztő képességgel és kényelemmel rendelkezik, amelyet a megfelelő anyag biztosítja, amelyből készült. Úgy tervezték, hogy a hidegebb napokon, de párás, meleg körülmények között is kényelmesen viselhető polár alatt. Ezek a tárgyak gyakran könnyű, nedvességelvezető és antibakteriális anyagokból készülnek – legyen az merinó gyapjú vagy szintetikus. Bár ezek az elemek egy szerény fehér pólóból származhatnak, gyakran messze túlmutatnak az Ön által ismert egyszerű pamutpólón.

A Gorpcore széles, zsebes, övvel és cipzárral ellátott nadrághoz kapcsolódik

yeezy bred restock 2019 price guide. A széles és egyenes szárú használati nadrágot leggyakrabban az ezzel a stílussal azonosuló emberek választják. Nagyon gyakran ez a ruhadarab könnyű, légies szintetikus anyagokból készül, amelyek javítják a járás kényelmét. Ez az elem a kapcsolat a funkcionalitás, a megfelelő illeszkedés és a kényelem között, amely hasznos lehet az igényes tevékenységekhez. A sok funkcionális zseb, a derékba épített állítható pántok, a levehető, csúsztatható lábak és a bokamandzsetták azok az elemek, amelyekkel biztosan találkozni fogsz az ilyen irányú felsőnadrágban. A Grammici húsos nadrágja figyelemre méltó ajánlat, amely még a legkeményebb körülményeket is túléli.

Gramicci
Loose Tapered Pant

24 311 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 48623 HUF (-50%)

nike lebron 10 neon yellow black shoes youth (-50%)

A polár a Gorpcore stílus elválaszthatatlan eleme

Valószínűleg nincs más olyan elem, amely jobban meghatározná a gorpcore-t, mint egy gyapjú középrétegű pulóver. Az 1985-ben megalkotott Synchilla Snap T pulóver, vagy az amerikai Patagonia márka meleg Retro-X kabátjai különösen jelen vannak ebben a stílusban, de nem az egyetlenek. Ez egy belépőszint a gorpcore mozgalom kalandjához, amely az arany középút a minőség és az ár között, amelyet ezért a termékért fizetni kell, és el kell hinni nekünk, hogy „ez nem olcsó sport”. A gyapjúdzsekik gyakran teljes hosszában, vagy hosszuk negyedében cipzárral vannak ellátva, de nem csak azért, mert pattinthatós opció is választható. Érdekes módon, amikor a gorpcore divatja behatolt a mainstreambe, a divatmárkák gyakran a gyapjúmellényeket vagy pulóvereket kezdtek „dobálni”, piacra dobva változataikat. Ha gyapjút keres, ne felejtse el a gyártásban tapasztalattal rendelkező vezető gyártók termékét választani, és kerülje az alacsony minőségű üzletláncokat.

Carhartt WIP
Prentis Liner

51 375 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 73394 HUF (-30%)

Normál ár: 73394 HUF (-30%)

Esőkabátok, gore-tex és ripstop – a Gorpcore ruházat felső rétege

Mint szinte minden más, a Gorpcore ripstop népszerűsége is a haszonelvű alapokon és mindenekelőtt a praktikus, funkcionális nézőponton gyökerezik. Ezt úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a szakadást. Megerősített szerkezetű anyaga a bő felsőruházatra gondolóknak, amely nem fél a faágon vagy egy éles szikla szélén való megakadástól. A gyakran könnyű, ripstop esőkabátok rendkívül sokoldalúak, viselhetők melegebb napokon, vagy gyapjúra rétegezve, amikor hidegebb lesz. Egy másik elválaszthatatlan elem, amellyel a gorpcore mozgalom képviselőjét nézve a felhasználót asszociáljuk, egy esőálló, légáteresztő membrános kabát. Ezt a ruhaelemet tekinthetjük a Gorp divatban a legreprezentatívabbnak, és minden vezető gyártó felülmúlja önmagát a legkönnyebb, leginkább légáteresztő, funkcionális - a tökéletes külső réteg megalkotásában, amelyért nagyon drágán fog fizetni. Természetesen számos rendszer és cég gyárt lélegző membránokat, és a legnépszerűbb gyártó, a Gore-Tex márka itt még nem ér véget. A Marmotnak MemBrain és PreCip, Patagonia H2No, adidas curse meme funny quotes tumblr women Hy-Vent, Jack Wolfskin Texapore. Ne feledje, hogy a különböző márkák felső membránjai csak kismértékben különböznek paramétereikben, így az Ön által választott kis jelentőséggel bír. Ráadásul a ruhagyártók nem találták fel saját laminátumukat – leggyakrabban az erre szakosodott cégek, elsősorban a Toray Industries Inc. bevált termékeit használják saját márkájuk alatt. Jelenleg kétrétegű (2L), két és fél rétegű (2,5L) és háromrétegű (3L) membránok vannak a piacon, és ez utóbbiak jellemzik a legnagyobb tartósságot és rendkívüli használatra készültek. nehéz időjárási és terepviszonyok. Városi körülményekhez elég egy alapmegoldás.

Patagonia férfi Torrentshell 3 literes esőkabát (85240-FGE)

50 091 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 71559 HUF (-30%)

king push adidas black pants shoes (-30%)

adidas squat shoe?

A pehelykabát valószínűleg a második legfontosabb eleme a gorpcore-nak a gyapjú után. A szélsőséges hideggel küzdők legkülső rétegének tervezték. Ne feledje, hogy az ilyen típusú felsőruházat hatalmas szigetelést és meleget biztosít, ami nem feltétlenül működik a városban. Az agglomerációban rengeteg helyet találsz, ahol gyorsan be lehet melegedni. Míg a pehely felsőruházat minden bizonnyal elterjedt (mind a valódi, mind a szintetikus pehely elképesztő szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik), nem ritka, hogy mellényeket vagy könnyű kabátokat is találunk a felsőruházattal párosítva. Míg általában a pehely biztosítja a legtöbb szigetelést és meleget, nem mindig kell szigetelni a felsőruházattól, és utolsó rétegként is funkcionálhat.

adidas curse meme funny quotes tumblr women
1996 Retro Nuptse "Yellow"

70 641 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 128439 HUF (-45%)

Normál ár: 128439 HUF (-45%)

Gorpcore stílusú zokni

Furcsának tűnhet, de a zoknit valóban a Gorpcore márka szerves részének tekintik, ahol egy kicsit jobban szeretik őket, mint bármely más esztétikai mozgást. Azokon az ösvényeken és kempingekben, amelyek ennek a ruhadarabnak a természetes élőhelyei, a zoknit általában technikai csizma alatt hordják – néha nadrággal töltik meg, hogy ne kerülhessenek be a bogarak vagy a kosz, vagy ha függőágyban vagy sátorban heverésznek. Vastag, színes, természetes vagy technikai fonalakból készült zokni, kivételes hőszabályozó vagy nedvességelvezető tulajdonságokkal, szinte mindig jól látható stílusban készül, és ez a Gorpcore fő feltételezése.

Edmmond Studios
Duck Socks Plain "Red"

5 137 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 6421 HUF (-20%)

Normál ár: 6421 HUF (-20%)

gray adidas superstar macys store locations | A táskák / hátizsákok / tasakok a Gorpcore divat alapját képezik

Elmennél valaha egy hat órás túrára vagy egy hatnapos kempingre hátizsák nélkül? Ha a válasz igen, valószínűleg nem jutna el a végére. adidas tencel hoodie pants. A népszerű márkák alapmodelljei közül választhat kezdőknek, a japán Porter Yoshida márkáig több ezerért. A Gorpcore hátizsák az alapértelmezett kiegészítő a körökben – olyan élelmiszerek szállítására szolgál, mint a jó kis mazsola és a földimogyoró, egy laptop és más hétköznapi munkához szükséges dolgok. Jól beválik a jellegzetes, téglalap alakú, vékony pántos tasakok, amiket egyre gyakrabban láthatunk az utcán, vagy egy kiterjedt telefontok, funkcionális bepattanós kampókkal.

Taikan
Flanker Premium Nylon "Olive"

17 430 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 34861 HUF (-50%)

Normál ár: 34861 HUF (-50%)

Gorpcore fejfedők - sapkák és sapkák

A Gorpcore-hoz kapcsolódó ruházat másik elválaszthatatlan eleme a fejfedő, gyakran csúcsos sapka formájában, de nem csak. A túraútvonalakon a könnyed, szellős, de túlmelegedés ellen védő, kabátja sok zsebében elférő baseballsapkák mellett kalappal is találkozhatunk és a vödörsapkákról itt nem beszélünk. A Gorpcore-ban a tágas turistasapkák dominálnak, amelyek a nyakban rögzített zsinórral szabályozhatók. Némelyikük hátul speciális levehető füllel van ellátva, hogy megóvja nyakunkat a túlmelegedéstől.

A legfontosabb Gorpcore márkák a Varsói Sneaker Store-ban

A Gorpcore elérhetőségének és funkcionalitásának kombinációja szélesebb közönség számára teszi elérhetővé az ebben az esztétikában alkotó márkákat, különösen az ázsiai piacon, ahol jelenleg ez a trend vezet. A Gorpcore népszerűségére mások is felfigyelnek, és szívesen nyúlnak a kültéri esztétikához kollekcióikban (tökéletes példa erre a Prada 2017 tavasz/nyár), de általában tematikusan vagy egy kollekción belül teszik ezt. Junya Watanabe, Hyke, White Mountaineering és még Ralph Lauren is jó példa erre.

Az itt bemutatott pálinkák egy része felszerelésre összpontosít, és erről ismert, néhány pedig helyi. Alább megtalálja kedvenc gorpcore romantikus márkáinkat.

Érdekes módon a gorpcore két alkategóriára osztható, és alapvetően két képviselőre. Az első a Wander, egy tokiói székhelyű márka, amely azon kevés, viszonylag friss márkák közé tartozik, amelyek kiváló minőségű felszerelést árulnak, és még mindig ellenállnak a téli viharnak. A fényvisszaverő részletekkel ellátott polár dzsekiktől a tartós poliamid nadrágokig terjednek. Szintén ebben a kategóriában: más japán márkákat találhat Snow Peak és F/CE, vagy a svéd Houdini márka. A gorpcore márkák második osztálya a REI, a Marmot és a Patagonia – hűek a hagyományos funkcionalitáshoz, amelyet a dizájn fölé emelnek. A fiatal gorpcore fanatikusok által frissen áhított csoportba olyan tapasztalt globális márkák tartoznak, mint a Helly Hansen (Norvégia) és a Goldwin (Japán), valamint olyan ikonikus, gyökeres márkák, mint a Gramicci, a Manastash és a La Sportiva.

Salamon

A francia lábbeliket, sportruházatot és sífelszerelést gyártó Salomon egy ideje létrehozott egy speciális S/LAB-vonalat, az utcai divat embereinek szólva, amely egyre gyakrabban jelenik meg streetwear körökben. A Salomon SportStyle azonban az ösvényekből indult ki, és a világ talán legjobb túracipőit gyártotta – amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a legzordabb körülményeknek is. Ma már a Salomon XT-6 és Salomon XT-4 modellek keresettek, és uralják az utcákat. A kényelem, a tartósság és a stílusos megjelenés olyan dolgok, amelyekre igazán érdemes fogadni.

Salomon
XT-4 "StoWea/Indigo Bunting/Nimb"

37 614 HUF

adidas showroom bambalapitiya shoes price in nepal: 75228 HUF (-50%)

adidas da9334 sneakers sale women boots clearance (-50%)

Patagónia

Eredetileg Yvon Chouinard alapította mászófelszerelések gyártására szakosodott márkaként, a Patagonia mára a sátraktól a parkákig mindent gyárt. A viszonylag olcsó és hihetetlenül strapabíró Patagonia ruházata régóta népszerű a szabadtéri szerelmesek körében, és a normcore trend részeként kezdett betörni a fősodorba. Ez a mozgalom a Patagonia áruk szélesebb választékát hozta divatba, nevezetesen a színes polárokat és rövidnadrágokat. A Patagonia esztétikára gyakorolt hatásának legigazabb bizonyítéka az, hogy a márka ikonikus termékeit milyen mértékben vették át más gyártók, akik lemásolják a terveiket, és mégis, ha inspirál, akkor csak a legjobbakat. Emellett Patagonia 100%-ban törődik a környezettel és a fenntartható termeléssel.

Arc'teryx

Bár a kanadai Arc'teryx márkától sok olyan termék található, amely követi a techwear esztétikáját, a márka néhány könnyebb terméke – az őszi, nyári és tavaszi túrákra tervezett – illeszkedik a Gorpcore trendbe. Fontos, hogy míg az Arc'teryx felsőruházatra általában a fekete, a szürkék és az olívazöld jut eszébe, mindig rengeteg színes lehetőség közül választhat. Tehát bár az Arc'teryx műszakilag jártasabb lehet, mint a felsorolt többi márka, elfogadhatatlan lenne, ha nem vennénk fel erre a topára. A férfi Gorpcore dzsekik nagyrészt Arc'teryxből készültek.

Az északi arc

A adidas curse meme funny quotes tumblr women és a Patagonia közötti hasonlóságok jól dokumentáltak – mindkét márka berendezésgyártóként indult, mielőtt ruházatra váltott volna. Mindkét márka székhelye Kaliforniában található, és mindkét márka megrögzött rajongói szilárdan a szabadtéri körökön kívül gyökereznek. Ennek ellenére a TNF határozottan betör az utcai ruházatba – lásd a Supreme együttműködéseket (ma mindkét márka ugyanabba a csoportba tartozik. Míg a adidas curse meme funny quotes tumblr women leginkább Nuptse tollkabátjáról ismert, a márka számos más klasszikus darabot is kínál, beleértve a nagyon érdekes vonalat a Steep Tech . Gorpcore körökben a kevésbé ismert, de technológiailag fejlettebb cikkek népszerűek, mint például a Thermoball kabátok vagy a teljes Extrém Summit Series sorozat, a Purple Label, a Black Label vagy a Kazuki Kuraishi dizájnjai.

Grammites

A japánok a gorpcore stílus vezetői és a szabadban való tartózkodás hívei. Itt igazán erős a kempingkultúra, és innen árad be hozzánk sok inspiráló Gorpcore trend. Ebből az alkalomból az ázsiai piacon nagyon sok márka forog a kültéri divatklímában, ezek közül az egyik a Grammici, amely nem hiányozhatott a topánkról. Ez a márka több szezonon keresztül harcol az európai piacon, ahol nagyszámú rajongót szerez. A közelmúltban a Grammici mutatott be egy tipikusan performansz kollekciót, melynek fejlesztését érdemes alaposan szemügyre venni. adidas stan smith vulc white mono color shades.

 

Gorpcore - összefoglaló

Az elmúlt év eseményei felgyorsították az amúgy is erősödő Gorpcore trendet – ez tény. Amikor a Covid miatt bezártak az edzőtermek, többen kezdtek kint edzeni, és azonosultak ezzel az életmóddal. A nap nagy részében az emberek a szabadban – akár túráznak, másznak vagy bármi mást – sokoldalú ruházatot viselnek, beleértve a nejlonnadrágot és a sima, elegáns, vaskos csizmát. A Gorp rajongók szeretik a praktikumot, de értékelik a magas dizájn jegyeit is, amelyek a kültéri ruházat elemeit ötvözik. A trail cipők tapadást biztosítanak számukra az polo, de már nem csak funkcionális fekete cipők egy utazáshoz, és más csábító színekben is kaphatók. A pehelykabát nem csak víz- és szélálló, hanem olyan extrákkal is rendelkezik, amelyek kiemelik. És bár a Patagonia soha nem társulna párizsi divatmárkához, plüss gyapjújának mintái annyira elbűvölőek, hogy a legjobb vintage darabok a gyűjtők tárgyaivá váltak. Áruk eléri az 1000 dollárt egy ritka modellért. Az ilyen ízek a gorpcore-t erős trendté tették a közösségi médiában.

Értékelés: 5

Hozzászólás hozzáadásához jelentkezzen be.

Nincsenek megjegyzések.

érdekelhet: