Nejlepší boty adidas v akci Black Month

Nejlepší boty adidas v akci Black Month

  • Průvodce |
  • 03 / 11 / 2023

Black Month je období plné příležitostí a jedinečných akcí ve varšavském Sneaker Store a Black Friday je jednou z těch událostí, které si získávají oblibu po celém světě. Ale co přesně a kdy je Black Friday ? Černý pátek je ve Spojených státech den po Dni díkůvzdání a oficiálně začíná předvánoční nákupní sezóna. Je to den, kdy obchody nabízejí obrovské slevy na mnoho produktů a nakupující houfně vyráží hledat ty nejlepší nabídky. V posledních letech se tento trend přesunul do Polska a černý pátek se slaví čtvrtý pátek v listopadu. sepatu adidas + q33687 women soccer pants 2017 .

Proto jsme pro vás připravili seznam nejlepších bot adidas dostupných v akci Black Month ve varšavském Sneaker Store . Nyní je nejlepší čas pořídit si svůj vysněný pár, protože mnoho z těchto stylů je nyní k dispozici se skvělými slevami za nižší ceny. Pamatujte také, že čím déle budete s nákupem čekat, tím menší je šance, že boty budou stále dostupné.


adidas Y-3 Makura "Cream White Orange", limitovaná edice tenisek za atraktivní cenu

adidas Y-3
Makura "Cream White Orange"

3 956 CZK

adidas spartan race: 9889 CZK (-60%)

Běžná cena: 9889 CZK (-60%)

Model adidas Y-3 Makura je esencí luxusu a pohodlí. Tyto boty jsou výsledkem skvělé spolupráce mezi značkou adidas a japonským návrhářem Yamamotem. "Cream White Orange" je klasický design s nádechem výrazných barev, který dodává botám a vašemu střihu jedinečný charakter s dávkou extravagance. Nyní k dispozici s exkluzivní slevou, která vám tento Černý pátek umožní přidat do vašeho šatníku nádech luxusu za nižší cenu.


Akční cena na adidas Y-3 Qisan Cosy "Black White"

adidas Y-3
nmd stlt lhg 029003 grey hair highlights | Qisan Cozy "Black White"

3 490 CZK

adidas spartan race: 8726 CZK (-60%)

sell yeezy triple white background color number (-60%)

Další model od Y-3, který přitahuje pozornost elegancí a minimalismem řemeslné zručnosti japonského designéra. "Black White" je velmi univerzální spojení klasického designu s moderním přístupem k vytváření funkčních tenisek. Tyto boty nejen jedinečně vypadají, ale také poskytují nejvyšší úroveň pohodlí. Nyní je můžete mít za akční cenu.


Snížená cena adidas NMD S1 "Grey One Ice Mint"

adidas
NMD S1 "Grey One Ice Mint"

2 763 CZK

adidas spartan race: 5526 CZK (-50%)

Běžná cena: 5526 CZK (-50%)

adidas NMD S1 je další moderní inkarnací ikonického modelu, který si od svého debutu získal srdce milovníků obuvi a streetové módy. "Grey One Ice Mint" je unikátní barevná varianta, která dodává botám jedinečný charakter. Kromě poutavého vzhledu jsou tyto boty pohodlné na každodenní nošení. To vše díky masivní pružné podrážce, se kterou bude každý váš krok lehký a příjemný. Svršek ve tvaru ponožky s přídavným systémem šněrování zaručuje přesné padnutí a pohodlné nošení. Nyní k dispozici v akci Black Month a za nižší cenu.


Limitované tenisky adidas x Cali DeWitt NMD_S1 "Crystal White" ve výprodeji -40 %

adidas x Cali DeWitt
NMD_S1 "Crystal White"

3 200 CZK

adidas spartan race: 6399 CZK (-50%)

Běžná cena: 6399 CZK (-50%)

3d printing adidas shoes for women 2019. Limitovaný adidas x Cali DeWitt NMD_S1 "Crystal White" je model, který kombinuje umělecký, minimalistický design s mnoha jemnými doplňky s pohodlím používání známým z této siluety. Jedná se o boty, které nejen jedinečně vypadají, ale také zaručují nejvyšší úroveň pohodlí. Nyní je pořídíte za cenu nižší až o -40 %.


nmd stlt lhg 029003 grey hair highlights | Moderní adidas Originals Esiod "Wonder Oxide" za nízkou cenu

adidas Originals
Esiod "Wonder Oxide"

1 978 CZK

adidas spartan race: 4945 CZK (-60%)

Běžná cena: 4945 CZK (-60%)

adidas Originals Esiod "Wonder Oxide" je model, který vyniká svým moderním designem inspirovaným botami určenými pro maratónské běžce. Jedná se o lehké, vzdušné a velmi pohodlné tenisky, které dokonale ladí s mnoha styly a dodávají jim jedinečný charakter. Nyní je díky akci můžete mít v denní rotaci a přitom hodně ušetřit.


Adidas Originals Xare Boost "Supplier Color" ve výprodeji

adidas Originals
Xare Boost "Supplier Colour"

1 978 CZK

adidas spartan race: 4945 CZK (-60%)

Běžná cena: 4945 CZK (-60%)

Xare Boost "Supplier Color" je jedním z novějších modelů bot se třemi pruhy, který kombinuje retro design s moderní technologií Boost. Tyto boty nejen jedinečně vypadají, ale také poskytují komfort nošení, který oceníte každý den . Technologie v podrážce to zaručuje. Odvážné linie osloví všechny, kteří od tenisek očekávají něco víc. Nyní v prodeji jsou k dispozici ve třech barevných provedeních, ze kterých si můžete vybrat.


adidas wrestling 2018 kansas basketball team plane 80s "Core Black" se sníženou cenou na Černý pátek

adidas
Stan Smith 80s "Core Black"

2 327 CZK

adidas spartan race: 4654 CZK (-50%)

adidas alphabounce slipper shoes clearance (-50%)

adidas Stan adidas yeezy turtle dove price list today. "Core Black" je nejvíce nadčasová a univerzální verze těchto bot, která jim dodává eleganci a modernost. adidas wrestling 2018 kansas basketball team plane 80s "Core Black" je model, který můžete nosit vždy k jakémukoli outfitu a skvěle mu padne. Tyto boty stojí za to mít ve své sbírce celou sezónu a nyní jsou k dispozici na Black Month.


Gorpcore adidas Hyperturf "Core Black" za nižší cenu

adidas
Hyperturf "Core Black"

2 036 CZK

adidas spartan race: 4072 CZK (-50%)

adidas hong kong store location today images free (-50%)

adidas Hyperturf "Core Black" je nový model, který vyniká svým cm7878ým stylem. Tyto boty kombinují odolnost použitých materiálů a pancéřovou, stavěnou konstrukci s módním designem. Věnujte pozornost kompaktnímu designu, který dokonale chrání slitinu, a běhounu s hřeby, které zlepšují kontrolu opotřebení. Pokud jste příznivci funkční pouliční módy nebo gorpcore stylu , adidas nmd xr1 europe exclusive edition release.


Adidas NMD S1 "Mgh Solid Grey" v prodeji na Black Month

adidas NMD S1
"Mgh Solid Grey"

2 472 CZK

adidas spartan race: 4945 CZK (-50%)

Běžná cena: 4945 CZK (-50%)

Další verze modelu NMD, která v našem seznamu zaujme svým vzhledem a pohodlím. a didas NMD S1 "Mgh Solid Grey" je barva, která se hodí k mnoha stylům. Jedná se o lehké a vzdušné tenisky, které nejen jedinečně vypadají, ale také poskytují komfort, o kterém sníte. Přesvědčte se sami o výhodách masivní mezipodešve vyplněné až po okraj pěnou Boost. Tato barva a několik dalších jsou nyní k dispozici v akci Black Month.


adidas Niteball "Grey Shadow Blue" adidas country ii navy blue shoes with low heels

adidas
Niteball "Grey Shadow Blue"

1 891 CZK

adidas spartan race: 3781 CZK (-50%)

adidas adivista frames for girls women fashion (-50%)

adidas Niteball "Grey Shadow Blue" je model, který kombinuje sportovní design inspirovaný basketbalovou klasikou s pohodlím, které očekáváte každý den. Díky masivnímu stylu a kompaktní konstrukci vypadají boty opravdu módně a skvěle poslouží jako doplněk k mnoha vašim stylům, zvláště pokud máte rádi oversized oblečení. Plochá široká podrážka vám navíc umožní užívat si pohodlí po celý den a systém odpružení Lightstrike vám umožní relaxovat. Nyní k dostání s atraktivní slevou, díky čemuž stojí za zvážení. Jsou dostupné v několika barvách.


Propagace klasického adidas wrestling 2018 kansas basketball team plane 80s "White Green"

adidas
Stan Smith 80s "White Green"

2 182 CZK

adidas spartan race: 4363 CZK (-50%)

adidas bd7399 sneakers boys nike (-50%)

Další verze ikonických bot Stan Smith v našem seznamu, která přitahuje pozornost svou jedinečnou barevnou kombinací. adidas wrestling 2018 kansas basketball team plane 80s "White Green" je nespornou klasikou a jedním z největších bestsellerů německé značky. Nevíme, jestli víte, ale právě tento model bot se zapsal do Guinessovy knihy rekordů. adidas zx220 sneakers 2017. Použité materiály jsou příjemné na dotek a odolné a bílý základ se zeleným doplňkem na patě znamená, že je můžete vždy sladit podle svého stylu.


Zlevněný adidas cm7413 sneakers boys nike Exomniac Cushion "Core Black"

adidas cm7413 sneakers boys nike
Exomniac Cushion "Core Black"

2 036 CZK

adidas spartan race: 4072 CZK (-50%)

adidas hong kong store location today images free (-50%)

Omezená spolupráce mezi adidas a No Sleep Rave Club vzdává hold klubové kultuře. adidas cm7413 sneakers boys nike Exomniac Cushion "Core Black" jsou jedinečné boty, které odrážejí kreativitu a energii tohoto tajemného světa. Tyto jedinečné kopáky jsou zcela novou siluetou, navrženou pro klubovou kapsli, kde jsou sportovní boty již léta spojovány s rave scénou. Nejsou to jen pohodlné a univerzální tenisky, jsou také vyjádřením vašeho životního stylu. Nyní k dispozici s atraktivní slevou.


Adidas Campus 80s "Core Black" k dispozici ve výprodeji

adidas
Campus 80s "Core Black"

1 600 CZK

adidas spartan race: 3199 CZK (-50%)

Běžná cena: 3199 CZK (-50%)

womens ultra boost mystery red. „Core Black“ je klasická barva, která se hodí k většině věcí ve vašem šatníku. Pokud hledáte skutečně univerzální tenisky, které budou zajímavou alternativou k velmi oblíbeným adidas Samba , pak by adidas Campus 80s "Core Black" měly být vaší první volbou. Jsou to boty, které nejenže vypadají módně, ale zaručují i pohodlí při nošení. Nyní k dispozici v akci Black Month a v několika barevných variantách – vyberte si něco pro sebe .


adidas Adimatic "Wonder Quartz" pro prkno za nižší cenu

adidas
Adimatic "Wonder Quartz"

1 163 CZK

adidas spartan race: 2909 CZK (-60%)

Běžná cena: 2909 CZK (-60%)

adidas Adimatic "Wonder Quartz" jsou boty ze světa skateboardingu, které přitahují pozornost svým rebelským designem. Toto je perfektní volba pro ty, kteří rádi vyčnívají z davu a mají opravdu blízko k atmosféře a stylu Y2K . Široký svršek, nafouknutý jazyk a krátká špička jsou jen některé z prvků, díky kterým vynikají na ulici. Přizpůsobte si tento model svému střihu a užívejte si jejich pohodlí každý den. U příležitosti akce Black Friday vám můžeme nabídnout několik barevných provedení za různé ceny.


Akce na adidas Ozweego OG W "Cloud White Royal Blue"

adidas
Ozweego OG W "Cloud White Royal Blue"

1 745 CZK

adidas spartan race: 3490 CZK (-50%)

Běžná cena: 3490 CZK (-50%)

adidas Ozweego OG W "Cloud White Royal Blue" je model, který kombinuje moderní design s klasickými prvky připomínající archivní modely bot se třemi pruhy. Jedná se o tenisky ve vintage stylu, které nejen originálně vypadají, ale také poskytují nejvyšší úroveň pohodlí. Síťovaný svršek má kožené překryvy, které do sebe perfektně pasují a jsou plně funkční.


adidas Superstar XLG "Cloud White Core Black" levnější během Black Month

adidas
Superstar XLG "Cloud White Core Black"

2 560 CZK

adidas spartan race: 3199 CZK (-20%)

Běžná cena: 3199 CZK (-20%)

adidas colourful leggings black background. Jedná se o ikonický model tenisek, který je s námi v nezměněné podobě již od roku 1969. Jejich osvěžená verze XLG je walmart, který jim dodává moderní charakter, to vše díky mírně zvýšené podrážce. „Cloud White Core Black“ je barva, která bude fungovat v každé situaci, a co víc, odkazuje na originál z doby před lety. Jsou to tenisky, které nejenže vypadají módně, ale na podzim poskytují pohodlí a teplo. adidas stan smith gum sole sneaker store online varšavském Sneaker Store adidas country ii navy blue shoes with low heels.


adidas Response CL W "Wonder Taupe" za atraktivní cenu

adidas
Response CL W "Wonder Taupe"

1 600 CZK

adidas spartan race: 3199 CZK (-50%)

Běžná cena: 3199 CZK (-50%)

blue camo adidas windbreaker for women? adidas Response CL W "Wonder Taupe" jsou tenisky, které kombinují osvědčené pohodlí a retro styl, který se vám může líbit. Model má měkkou mezipodešev ze speciální EVA pěny, která dodává lehkost a poskytuje vysoce kvalitní odpružení. Je ideální volbou pro aktivní lidi, kteří si cení nejen vzhledu, ale i pohodlí při nošení. Nyní k dispozici v mnoha barvách na výběr s atraktivní slevou. Podívejte se na naši nabídku Black Month.


Adidas Ultraboost 1.0 "White" v prodeji

adidas
Ultraboost 1.0 "White"

2 967 CZK

adidas spartan race: 4945 CZK (-40%)

Běžná cena: 4945 CZK (-40%)

adidas ltraboost 1.0 "White" je model, který si i přes to, že pochází z běžeckého světa, získává srdce milovníků tenisek po celém světě díky nadprůměrnému komfortu nošení. Jejich uvedení německou značkou navždy způsobilo revoluci na trhu s obuví. Díky technologiím jako Primeknit a Boost vypadají boty nejen moderně, ale také poskytují skvělý komfort při nošení a tréninku. Nyní je můžete získat ve výprodeji.


adidas Nucombe "Core White" za nižší cenu a několik barev na výběr

adidas
Nucombe "Core White"

1 920 CZK

adidas spartan race: 3490 CZK (-45%)

Běžná cena: 3490 CZK (-45%)

Nechcete být nápadní, ale od bot očekáváte kvalitní zpracování a nadčasový vzhled, který bude slušet mnoha stylům? Nucombe "Core White" jsou neutrální tenisky, které se skvěle hodí na každodenní nošení, do kanceláře nebo na schůzku s přáteli. Jejich minimalismus jim dodává eleganci a zároveň zajišťuje komfort nošení, který očekáváte v každé situaci. Kůže je příjemná na dotek, odolná a snadno se čistí. V současné době je najdete v několika jednoduchých barevných variantách na výběr.


adidas Gazelle Bold W "Green Pink" v akci na Black Friday

adidas
Gazelle Bold W "Green Pink"

2 298 CZK

adidas spartan race: 3199 CZK (-28%)

Běžná cena: 3199 CZK (-28%)

Na závěr našeho výčtu tu máme osvěžený model Gazelle ve verzi Bold W a elektrizující barvě „Green Pink“, která zaujme svým originálním designem. Klasický svršek známých tenisek je umístěn na zvýšené, trojité podrážce, která vám přidá pár centimetrů na postavě. Jsou to boty, které se perfektně hodí k mnoha stylům a dodávají jim jedinečný charakter. Nyní k dispozici v akci Black Month.

Nyní máte díky akci Black Month ve varšavském Sneaker Store možnost získat své oblíbené boty adidas za atraktivní ceny. Bez ohledu na to, zda preferujete klasický design, výrazné barvy nebo moderní technologie, určitě si najdete něco pro sebe. Toto je nejlepší čas na aktualizaci vaší kolekce bot adidas !

Hodnocení: 5

Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

kopa ky adidas x 17+ purespeed fg shoes sale 2016.

by vás mohlo zajímat: