Nejlepší boty Nike v akci Black Month

Nike mens air jordan retro i 1 mid se nike pregame luke doncic white cw5853-100 | Nejlepší boty Nike v akci Black Month

  • Průvodce |
  • 02 / 11 / 2023

Listopad je měsícem, kdy ve varšavském Sneaker Store začíná jeden z největších výprodejů v historii, tedy Black Month, což znamená jedinečné příležitosti pro milovníky bot Nike a další. Kdy je Black Friday? Tento konkrétní den připadá na 24. listopadu, ale my si ho nenecháme ujít. Ve WS2 jsme připravili speciální, měsíční akci, během které můžete najít boty Nike se slevou až -60%. Níže je uveden seznam některých nejzajímavějších bot Nike, které jsou v této akci dostupné, ale ne všechny. Kompletní seznam produktů naleznete na konci tohoto příspěvku.

Nike Air Force 1 Low Retro "Barva měsíce" v prodeji

Nike
Air Force 1 Low Retro "Color of the Month"

2 036 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4072 CZK (-50%)

Кроссовки кеды nike blazer high top roll trainers (-50%)

Začněme seznam ikonickým modelem Nike Air Force 1 Low Retro ve verzi „Color of the Month“ . Jsou to boty, které v sobě spojují nejen styl, ale také mnohaletou historii a basketbalové dědictví. Nike Air Force 1 je ikona, která se mezi milovníky bot vždy těší velké oblibě. Jedná se o odolný, univerzální a nadčasový model. Každý fanoušek pouliční módy i mimo ni by ji měl mít ve své každodenní rotaci. Navíc nyní, díky akci Black Month, můžete získat tuto limitovanou edici včetně zubního kartáčku za atraktivní cenu. Pokud vám tato barva nevyhovuje, podívejte se na zbytek Nike Essential Top senza maniche basic bianco a coste .

Nike Dunk Low Wmns „Team Green“ na Černý pátek

Nike Dunk Low Wmns "Team Green" je kombinací klasiky a pohodlí. Nízký profil a pohodlné šněrování obuvi Vám zajistí perfektní padnutí a komfort nošení. Svršek vyrobený z materiálu podobného saténu dodává botám elegantní vzhled. Osvědčená kombinace bílé a zelené barvy sluší různým stylům. Gumová podrážka navíc zajišťuje jisté kroky a přilnavost na různých typech povrchů. Jedná se o obuv, která nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje neuvěřitelný komfort při chůzi – nyní za nižší cenu na Black Friday.

Nike Air Max 1 "Clear Jade" za nižší cenu

Nike
Air Max 1 "Clear Jade"

2 400 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4363 CZK (-45%)

Běžná cena: 4363 CZK (-45%)

Nike Air Max 1 "Clear Jade" je model, který kombinuje dokonalý nadčasový design uvedený na trh v roce 1987 a mimořádný komfort. Jasný barevný akcent dominující proti bílé a šedé základně dodává těmto botám originalitu a zároveň je ladí k mnoha stylům. big kids nike dunk low gs prism pink for sale. Kůže na místech nejvíce vystavených poškození chrání vaše nohy a je odolná a měkká síťovina poskytuje odpovídající úroveň ventilace a tepelné regulace. V těchto botách se budete cítit nejen stylově, ale i pohodlně.

-50 % na Černý pátek a Nike Terminator High „Kakaový had“

Nike
Terminator High "Cocoa Snake"

1 891 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 3781 CZK (-50%)

denim exclusive denim air blue air force 1 no vat nike by you blue (-50%)

Terminator High "Cocoa Snake" je kombinací klasického basketbalového designu s odvážným designem. Tyto boty jsou poctou historii Nike a zároveň vyjádřením vašeho individuálního stylu. Všimněte si neobvyklé kombinace světlé kůže s motivem hadí šupiny. Tento model navíc navrhl slavný návrhář Peter Moore – ten samý, který vytvořil Nike Dunk. Pokud rádi vyčníváte z davu, pak jsou boty Nike Terminator pro vás. Jedinečné v každém ohledu a pohodlné a nyní dostupné za atraktivní cenu sníženou o -50 % na Černý pátek.

Nike Air Max 1 '87 WMNS "Safari" za lepší cenu

Nike
Air Max 1 ’87 WMNS "Safari"

2 560 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4654 CZK (-45%)

Běžná cena: 4654 CZK (-45%)

Nike Air Max 1 '87 WMNS "Safari" vzdává hold klasické estetice Nike a mnoha ikonickým Swoosh siluetám. Charakteristický exotický "safari" vzor dodává botám jedinečný charakter a jistě podtrhne váš styl. Jedná se o nápadné tenisky, které vám umožní vyjádřit lásku ke značce Nike a pouliční módě. Dámské Nike Air Max 1 '87 WMNS "Safari" ale nejsou jen o vzhledu. Vidíš okno v podrážce? Díky systému Air Max bude každý váš krok lehký a pružný a vaše nohy budou odpočaté i po mnoha hodinách chůze. Nyní k dispozici pro Black Month .

Nike Zoom Vomero 5 Wmns „Volt and Moss“ na Černý pátek – Akce 2023

Nike
Zoom Vomero 5 Wmns "Volt and Moss"

2 618 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4363 CZK (-40%)

Běžná cena: 4363 CZK (-40%)

Pokud jste aktivní člověk, Nike Zoom Vomero 5 jsou pro vás jako stvořené. Pohodlné, lehké a stylové zároveň – mnohými považovány za jedny z nejlepších tenisek Nike dostupných na trhu, pokud jde o styl a pohodlí při nošení. Barvy "Volt a Moss" jim dodají energii a osvěžení a každý váš outfit náležitě zvýrazní. Nyní, když jsou v platnosti akce na Černý pátek, můžete získat Nike Zoom Vomero 5 Wmns „Volt and Moss“ za atraktivní cenu, abyste si je still užívat každý den, aniž byste zničili svůj rozpočet.

Nike Dunk High Wmns "Dynamic Berry" za nižší cenu

Nike
Dunk High Wmns "Dynamic Berry"

1 629 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 3490 CZK (-53%)

Běžná cena: 3490 CZK (-53%)

Nike Dunk High je model, který je mimořádně oblíbený. Je osvědčeným klasikem, který si z basketbalového světa prorazil cestu do ulic, kterou úspěšně ovládl. „Dynamic Berry“ je odvážný odstín, díky kterému v kombinaci s decentními doplňky tyto boty ladí s mnoha vašimi styly. Nejen, že skvěle vypadají, ale jsou také extrémně pohodlné. Vyšší svršek zajistí pohodlí při nošení a udrží teplo, což se bude hodit při podzimních procházkách. Nyní je můžete mít ve své sbírce za cenu nižší než -50 %.

Nike Air Kukin "Leopard" -60%

Nike
Air Kukin "Leopard" i

1 466 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 3665 CZK (-60%)

Běžná cena: 3665 CZK (-60%)

Pokud máte rádi výrazné vzory a jedinečný design, Nike Air Kukini v bláznivých „leopardích“ barvách jsou boty, které vás potěší. Originální design upoutá pozornost a pohodlný svršek bez klasických tkaniček posouvá pohodlí na jinou úroveň. Díky tomu si je zamilujete od prvního kroku, který uděláte. Nyní k dostání s opravdu velkou -60% slevou, abyste si je still užít ještě více.

Nike Air Penny 2 "Fotbal Grey"

Nike
Nike mens air jordan retro i 1 mid se nike pregame luke doncic white cw5853-100 | Air Penny 2 "Football Grey"

2 560 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 5119 CZK (-50%)

Běžná cena: 5119 CZK (-50%)

Nike Air Penny 2 je model, který kombinuje basketbalovou historii a jedinečný styl. Barevné provedení "Football Grey" je klasickou kombinací barev, která se hodí k mnoha stylům, ale první housle zde hraje právě kvalita a způsob zpracování. Masitá lícová kůže je na podzim jako stvořená a uzavřený svršek vás ochrání před lehkým deštěm a větrem. Tyto boty jsou nejen módní, ale také extrémně pohodlné díky velkému vzduchovému polštáři pod patou. To vše nyní máte díky akci Black Friday za novou nižší cenu.

Nike Air Max 1 Manšestr "Coral Stardust"

Nike
Air Max 1 Corduroy "Coral Stardust"

2 327 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4654 CZK (-50%)

Běžná cena: 4654 CZK (-50%)

Nike Air Max 1 jsou legendární tenisky s logem Swoosh, které potěší svým nadčasovým designem již od roku 1987. Je skutečnou ikonou sportovní módy. Nyní máme něco speciálního pro sběratele a milovníky stylu. Limitovaný Nike Air Max 1 Manšestr "Coral Stardust" je skutečnou raritou. Jejich neobvyklý manšestrový svršek v růžovém odstínu s kontrastním logem Swoosh na boku a jazyku jim dodává jedinečný charakter. Bílá podrážka s technologií Air Max navíc nejen zaručuje vynikající přilnavost, ale také poskytuje nejvyšší úroveň odpružení. Jedná se o obuv, ve které budou vaše nohy vždy v dokonalém pohodlí i po dlouhém dni. Zúčastněte se módního hnutí a vystupte z davu s těmito jedinečnými manšestrovými Nike Air Max 1 „Coral Stardust“. Více Nike Air Force 1 High 07 SP Billie Eilish Mushroom DM7926-200 najdete zde.

Nike Air Humara QS "Black Metallic Silver"

Nike
Air Humara QS "Black Metallic Silver"

2 211 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 4421 CZK (-50%)

Běžná cena: 4421 CZK (-50%)

Pokud si ceníte outdoorového stylu a gorpcore móda je vám opravdu blízká, Nike Air Humara QS jsou perfektní volbou. Klasické barvy "Black Metallic Silver" ladí k mnoha oděvům a zároveň je tento model funkční a pohodlný. Jsou ideální pro městské použití, ale také když chcete odejít z chodníku na lesní cesty. Snadno se čistí a jsou vyrobeny z odolných materiálů, vydrží vám déle než jednu sezónu. Tato a další barvy jsou nyní k dispozici pro Black Month.

Nike ACG Moc "Rugged Orange"

Nike ACG
Moc "Rugged Orange"

1 309 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 2618 CZK (-50%)

Běžná cena: 2618 CZK (-50%)

Každý krok v Nike ACG Moc "Rugged Orange" je cesta plná nezapomenutelných zážitků. Když se do krajiny začne vkrádat podzim, stanou se tyto boty vaším nenahraditelným společníkem. Díky zatepleným materiálům zaručují teplo, které vám umožní užít si chvíle relaxace u ohně bez ohledu na počasí. Mezipodešev poskytuje bezkonkurenční pocit měkkosti pod nohama a vylepšený systém šněrování se stahovací šňůrkou zaručuje dokonalé přizpůsobení vašim chodidlům.

Nike Air Max 95 Wmns „Saturn Gold and Alabaster“ za nižší cenu na Černý pátek

Nike
Air Max 95 Wmns „Saturn Gold and Alabaster”

2 560 CZK

Nejnižší cena za 30 dní: 5119 CZK (-50%)

Běžná cena: 5119 CZK (-50%)

V neposlední řadě je to Nike Air Max 95 Wmns v barvě „Saturn Gold and Alabaster“. Jedná se o klasické boty představené světu v roce 1995, které přitahují pozornost svým designem a pestrými barvami. Neobvyklá kombinace vzorů a textur materiálu z nich dělá eleganci vašemu stylu. Zároveň poskytují bezkonkurenční komfort nošení díky masivní podrážce vybavené systémem dynamického tlumení po celé délce podrážky.

Nenechte si ujít příležitost zakoupit si tyto skvělé boty Nike během akce Black Month ve varšavském obchodě tenisek. To je nejen příležitost ušetřit, ale také možnost mít originální a stylové tenisky, které zaručí pohodlí po schwarz-ct2299 sezón. Vyberte si své oblíbené modely a užijte si módu s Nike!


Hodnocení: 5

NIKE AIR MAX 97 PUMICE RACER BLUE.

En udviklet Flyknit-overdel har zoner med åndbarhed.

by vás mohlo zajímat: