A legjobb őszi cipők - Top 10

A legjobb őszi cipők - Top 10

  • Sneakers, Útmutató |

A legérdekesebb őszi cipőmodellek. A 10 legjobb kiválasztott tornacipő

Most, hogy ismeri a legjobb őszi cipők jellemzőit, ideje közelebbről megvizsgálni az egyes modelleket. Annak ellenére, hogy a sportmárkák választéka évszakonként változik, egyes stílusok hosszabb ideig velünk maradnak, és nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. Néhányat nagyon jól ismersz, és tudod, hogy nehezebb körülmények között is fognak dolgozni, és néhányuk meglephet téged.

Tartalom:

  1. Armored Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack. Tökéletes cipő őszre?
  2. Nike Elite Crew Men's Socks?
  3. Őszi cipők a Nike ACG termékcsaládból. Air Mada, Mountain Fly, Lowcate stb.
  4. Kosárlabda klasszikus rossz időre - adidas Forum őszre
  5. Az Air Max tornacipők jó cipők őszre?
  6. Három színű Asics by Kiko Kostadinov HS4-S Gel-Sonoma 15-50 GTX - dizájner cipő őszre
  7. A legendás Nike Air More Uptempo 96 - őszi cipő kosárlabda stílusban
  8. Nike Air Force 1 Low 07 Shoes
  9. Nike Shorts Air Dri Fit Fast 7
  10. Lance Mountain x Nike SB Air Jordan 1 Wear & Tear

Armored Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack. Tökéletes cipő őszre?

A piac egyik legismertebb és legsokoldalúbb tornacipője a Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack. Masszív, viszonylag felépített konstrukciója miatt gyakran ajánlják őWith cipőnek, de vajon helyes-e? Véleményünk szerint igen. A magas Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack High vagy valamivel alacsonyabb Mid megvédi a bokáját a széltől és az esőtől. Egy vastagabb, jó minőségű zoknival kombinálva meleg és kellemes lesz bennük. A modell másik előnye a vastag talp, a sarok alatti légpárnás rendszerrel, amely tökéletesen szigetel a talajtól. A Low Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack is jó választás. Ne feledje azonban, hogy az alsó vágás nem védi olyan jól a bokát, de városi körülményekhez elegendő. Maximális védelmet szeretne kompromisszumok nélkül? Ügyeljen a Gore-Tex membránnal ellátott speciális változatokra vagy a szezonális változatokra is, excee például a Nike Kobe AD Mid Mamba Mentality Pack Boot.

{DJ3911-101}

nike lebron 16 xvi 20 20 multi color metallic silver cool grey for sale | Nike Elite Crew Men's Socks?

Tudniillik az őWith megfelelő cipő kiválasztásakor nagy jelentősége van a felsőrész magasságának (lehet, hogy a boka feletti jobb, de biztosan tovább tart felhúzni) és az anyag, amiből készült (bőr vagy tartós szintetikus a kívánatos). A Jordan Brand számos cipőmodellje rendelkezik ezzel a két tulajdonsággal. A legtöbb magas, bőrből készült Jordan alkalmas lesz az őszre. Ráadásul nemrég a Jordan Brand meglepett minket klasszikusának egy különleges változatával, és kiadta az Air Jordan 1-et Gore-Tex membrános változatban. Ezek a tökéletes őszi tornacipők a streetwear rajongók számára. A bőr Air Jordan 1, Air Jordan 3, nike lebron 16 xvi 20 20 multi color metallic silver cool grey for sale és így tovább választásával olyan cipőket kap, amelyek nagyon hasonló védelemmel rendelkeznek a hideg és a nedvesség ellen.

{DB2889-001}

Őszi cipők a Nike ACG sorozatból - Air Mada, Mountain Fly, Lowcate stb.

A Nike számos tornacipő modellt kínál minden alkalomra. Vannak köztük olyanok is, amelyeket zordabb időjárási körülményekre terveztek, de épp arra a terepre is, amelyen mozog. Speciális feladatokra az ikonikus Nike ACG termékcsalád, azaz az All Conditions Gear már régen megjelent. Ruhákból, kiegészítőkből és jól átgondolt lábbelikből áll, amelyek ősszel egész jól bejönnek. Azok a modellek, amelyekre mindenképpen érdemes odafigyelni, a modern Nike Mountain Fly Low, amely a dizájnjával és tulajdonságaival is meglepő. Ha szereti a klasszikus megjelenést, fogadjon a Nike ACG Air Mada-ra vagy a Nike ACG Lowcate-re. Mindkettő old school kinézetű és alacsony felső, de nagyon jól alkalmazkodnak a rosszabb időjárási körülményekkel járó összecsapáshoz. A felépített felépítés, a precíz fűzőrendszer vagy az agresszív futófelület tökéletesen megbirkózik nemcsak a városi ősszel, hanem a vadonban tett sétákkal is. Adja hozzá a Nike ACG funkcionális ruházatát.

Nike ACG
Air Mada "Light Bone / Black Celery"

30 092 HUF

A legalacsonyabb ár 30 napon belül: 60184 HUF (-50%)

Normál ár: 60184 HUF (-50%)

Kosárlabda klasszikus rossz időre - adidas Forum őszre

Ha rajong az évekkel ezelőtti tornacipőkért, és ezek a kollekciód nagy részét képezik, akkor az egyik legérdekesebb őszi cipőmodell az adidas Forum - lehetőleg High változatban. A magas felsőrész szorosan körbeveszi a lábat, és maximális védelmet nyújt a szél és az eső ellen. A húsos bőr anyag meleget biztosít, a puha bélés pedig kényelmes viselet. Az időtlen dizájn stílusossá teszi ezt a modellt, retro hangulata pedig kiemeli az illeszkedést. Az adidas Forum kétségtelenül érdekes alternatíva a más márkák versenyképes kosárlabda stílusaihoz. Ezek kitűnnek az utcákon.

{GW5924}

Az Air Max tornacipők jó cipők őszre?

Az Air Max sorozat az egyik legismertebb Swoosh cipősorozat. Sok különböző modellt tartalmaz. Néhány közülük a megfelelő cipő őszre. Válassza azokat, amelyek masszív felépítésűek és bőr bevonattal rendelkeznek. Az egyik leginkább ajánlott modell az Air Max 95 . Az izmos felsőrész jól véd a hideg ellen, a felfújt talp pedig tökéletesen szigetel a talajtól. A látható Air Max párnák extra kényelmet biztosítanak.

{DV2593-100}

Három színárnyalatú Asics by Kiko Kostadinov HS4-S Gel-Sonoma 15-50 GTX - designer őszi cipő

A japán Asics márka már több szezonban együttműködik a tehetséges tervezővel, Kiko Kostadinovval. Az egyik utolsó modell, amely az ő felügyelete alatt készült, az Asics by Kiko Kostadinov HS4-S Gel-Sonoma 15-50 változata GTX membránnal. Amellett, hogy a kültéri stílust sportos megjelenéssel ötvöző szokatlan megjelenésük jellemzi őket, van még egy fontos tulajdonságuk. A már említett Gore-Tex membrán tökéletes partner az őszi kirándulásokhoz. Szél- és vízálló, a lábad pedig száraz marad. Sőt, három különböző színváltozat közül választhat, így azokat saját preferenciáihoz illesztheti. Említést érdemel még az Asics cipők átlagon felüli kényelme.

Asics by Kiko Kostadinov
HS4-S Gel-Sonoma 15-50 GTX "Aruba Blue Graphite"

18 888 HUF

A legalacsonyabb ár 30 napon belül: 62962 HUF (-70%)

Normál ár: 62962 HUF (-70%)

A legendás Nike Air More Uptempo 96 - őszi cipő kosárlabda stílusban

Minden kosárlabda-rajongó ismeri az ikonikus Nike Air More Uptempo 96-ot. Ezeket a magas, masszív cipőket a 90-es években tervezték, a nehezebb játékosokat szem előtt tartva. Ma ezek tipikusan életmód cipők, amelyek jól mutatnak az utcán a streetwear stílus mellett. Nike KD 7 Black Gum. A magas, kiépített felsőrész precíz fűzőrendszerrel remek lesz az őszi időben. A nagy felületű lapos talp minden egyes lépésnél stabilitást biztosít, a légpárnás rendszer pedig további kényelmet biztosít. A Varsói Sneaker Store-ban sokféle színben megtalálod őket. Ez választási lehetőséget ad.

{DX2669-300}

Nike Air Force 1 Low 07 Shoes

Még mindig divat a papa cipő. Az adidas Yeezy tornacipő stílusa is feljövőben van. Ez azt jelenti, hogy a márka három csíkos kínálatában érdekes, olcsóbb és könnyebben elérhető alternatívákat talál. Az egyik ilyen sziluett az új Adidas Oznova. A cipők ötvözik a rendkívüli, modern stílust a kényelemmel és mindennel, amivel az őszi cipőknek rendelkezniük kell. A többrétegű felsőrész véd az enyhe esőtől, a masszív, érdekes formájú talp pedig szigetel a talajtól és megkönnyíti a tócsák áttörését. A többirányú futófelület megóv a csúszástól.

{GY3066}

Nike Shorts Air Dri Fit Fast 7

A Salomon egy francia cég, amely szorosan kötődik a téli sportokhoz. Termékeik egy ideje uralkodnak az utcákon, ahol utcai ruházati stilizációkkal együtt viselik őket. Nike Air Max Deluxe Releasing Soon in "Thunder Blue". A Raid Wind modell terepen való futáshoz készült, modern változatuk a futók igényeire hivatkozik. Városi körülmények között ez a modell meg fogja lepni a kidolgozás minőségével és tartósságával, valaexcee a használat kényelmével és kényelmével. A zokniszerű felsőrész biztosítja a meleget, az eredeti, precíz fűzőrendszer pedig a szoros illeszkedést. A Warsaw Sneaker Store-ban más cipőmodelleket is találhat ehhez a márkához.

{L41704800}

Lance Mountain x Nike SB Air Jordan 1 Wear & Tear

A Swoosh logóval ellátott limitált modell, ami remek lesz az őszre, a Nike Hot Step Air Terra Nocta. Ez az amerikai márka és a kanadai rapper, Drake közös erőfeszítése. Hosszú távú dizájnjuk nemcsak nagyszerű ruházatot eredményezett egyedi stílusban, hanem nagyszerű utcai stílusú cipőket is. A cipő bőr, erősen kiépített felsőrésze szimbolikusan szellőzik, így nem jut be könnyen a víz. A sarok alatti erőteljes Air rendszer garantálja a kényelmet járás közben, a csapokkal ellátott futófelület pedig a tapadást biztosítja. Nike Sac Gym Club Plus. Azonban ne felejtse el megfelelően impregnálni őket az első kirándulás előtt.

{DH4692-002}

Természetesen az itt látottak csak 10 ajánlatunk, és az őszi cipők, amelyeket itt talál, határozottan több. Ha van egy képed arról, mire kell figyelned, ha nem csak divatos, de funkcionális cipőket is keresel őszre, akkor könnyebben tud ésszerű választást hozni.

Értékelés: 3

Hozzászólás hozzáadásához jelentkezzen be.

Nincsenek megjegyzések.

nike lebron 16 xvi 20 20 multi color metallic silver cool grey for sale | érdekelhet: