Cei mai buni pantofi pentru toamna - Top 10

nike air force 1 high size 11 triple white | Cei mai buni pantofi pentru toamna - Top 10

  • Sneakers, Ghid |

Cei mai buni pantofi pentru toamna. Top 10 adidași selecționați

Acum că știți care sunt caracteristicile celor mai buni pantofi pentru toamnă, este timpul să aruncați o privire mai atentă la anumite modele. Chiar dacă sortimentul de mărci de sport se schimbă în fiecare sezon, unele stiluri rămân la noi mai mult timp și sunt extrem de populare în rândul utilizatorilor. Unele dintre ele le cunoști foarte bine și știi că vor lucra în condiții mai dificile, iar unele te pot surprinde.

Armored Nike Air Force 1. Pantofi perfecti pentru toamna?

Unul dintre cei mai recunoscuți și multi-tasking adidasi de pe piață este Nike Air Force 1. Datorită construcției sale masive, relativ închise, este adesea un pantof recomandat pentru toamnă, dar este corect? Noi credem că da. Partea superioară înaltă a Nike Air Force 1 High sau mijlocul ușor inferior vă va proteja 100% gleznele împotriva vântului și a ploii. Combinate cu o șosetă mai groasă, de bună calitate, vă vor face cu adevărat cald și confortabil. Un alt avantaj al acestui model este talpa groasa cu sistemul de amortizare Air sub calcai, care izoleaza perfect de sol. Low Nike Air Force 1 este o alegere la fel de bună. Amintiți-vă, însă, că tăietura inferioară nu protejează nici gleznele, dar pentru condițiile urbane este suficientă. Vrei protectie maxima fara compromis? Atenție și la versiunile speciale cu membrană Gore-Tex sau la soiuri de sezon, precum Nike Air Force 1 Boot, Nike Air Force 1 Luxe sau noul Nike Air Force 1 Wild.

Nike
Air Force 1 Luxe "Black"

233,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 779.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 779.99 LEI (-70%)

nike air force 1 high size 11 triple white | Air Jordan pentru toamnă. Merita?

După cum știți, înălțimea căptușelii este importantă atunci când alegeți pantofii potriviți pentru toamnă (unul până la glezne poate fi mai bun, dar cu siguranță durează mai mult să se încalțe) și materialul din care sunt confecționați (piele sau sintetic rezistent). materialul este de dorit). Multe modele de pantofi Jordan Brand au aceste două caracteristici. Majoritatea jordanilor înalte din piele sunt potrivite pentru toamnă. Mai mult, Jordan Brand ne-a surprins recent cu o versiune specială a clasicului și lansat Nike Metcon Repper DSX College Kentucky Wildcats într-o versiune cu membrană Gore-Tex. Aceștia sunt adidașii de toamnă perfecti pentru fanii streetwear. Alegând piele Nike Metcon Repper DSX College Kentucky Wildcats, Air Jordan 3, Nike Zoom Kobe VII System "Gold Medal" și așa mai departe, veți obține pantofi cu un nivel de protecție foarte asemănător împotriva frigului și umezelii.

Jordan Brand
Nike Metcon Repper DSX College Kentucky Wildcats Mid SE “Off Noir Black White”

593,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 849.99 LEI (-30%)

Жіночі кросівки nike air force 1 low just do it black (-30%)

nike air force 1 high size 11 triple white | Asics Gel-Trabuco 11 GTX - pantofi impermeabili de toamna de la un brand japonez

nike air force 1 high size 11 triple white

Pantofii Asics Gel-Trabuco 11 GTX sunt alegerea perfectă pentru toamna viitoare, care este adesea plină de condiții meteorologice în schimbare. Acești pantofi nu numai că vor fi perfecti pentru drumeții pe o varietate de suprafețe, dar vor oferi și confort în fiecare zi. Partea superioară a acestora este confecționată din material textil rezistent, echipat cu membrană Gore-Tex. Datorită acestei tehnologii inovatoare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vânt sau ploaie, deoarece picioarele vă vor rămâne calde și Hommes. Acest lucru este extrem de important, mai ales în timpul ploilor de toamnă și în condiții meteorologice nefavorabile. În plus, tehnologia FF BLAST este responsabilă pentru o amortizare excelentă, ceea ce înseamnă că picioarele tale nu se vor simți obosite chiar și după plimbări lungi. Iar tehnologia ASICSGRIP garantează că Asics Gel-Trabuco 11 GTX va avea întotdeauna o aderență excelentă pe sol, ceea ce este crucial pe suprafețele alunecoase toamna.

Asics
Gel-Trabuco 11 GTX "Black Carrier Grey"

465,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 930.99 LEI (-50%)

nike air force 1 high size 11 triple white (-50%)

Pantofi de toamna din linia Nike ACG – Mountain Fly 2, Lowcate etc.

Nike oferă multe modele de adidași pentru fiecare ocazie. Acestea includ și cele concepute pentru condiții meteorologice mai severe, dar și pentru terenul pe care călătoriți. Pentru sarcini speciale, emblematica linie Nike ACG, adică All Conditions Gear, a fost introdusă cu ceva timp în urmă. Include îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte bine gândită, care se comportă destul de bine toamna. Modelele cărora merită cu siguranță atenție sunt modernele Nike Mountain Fly Low 2, surprinzătoare prin design și proprietăți. Dacă vă place un look clasic, alegeți Nike ACG Air Mada sau Nike ACG Lowcate. Ambele au un aspect old-school și o căptușeală joasă, dar sunt foarte bine adaptate pentru a face față condițiilor meteorologice mai proaste. Construcția încorporată, sistemul de șireturi precis și banda de rulare agresivă vor face față perfect nu numai toamnei urbane, ci și plimbădem în sălbăticie. Adaugă îmbrăcăminte funcțională Nike ACG la potrivirea ta. Dacă sunteți în căutarea unui nivel maxim de protecție împotriva vântului și a apei, acordați atenție Nike ACG Air Zoom Gaiadome Gore-Tex - unul dintre cei mai blindați și rezistenți la intemperii de la All Conditions Gear.

Nike ACG
Air Mada "Light Bone / Black Celery"

378,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 756.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 756.99 LEI (-50%)

Un clasic baschet pentru vreme rea - adidas Forum pentru toamnă

Daca esti adepta pantofilor adidasi de acum ani si ei constituie o mare parte din colectia ta, unul dintre cele mai interesante modele de pantofi pentru toamna Кросівки кеди nike air force 1 sage lx pink purpur кроссовки кеды in varianta High. Partea superioară înaltă înfășoară strâns piciorul și oferă protecție maximă împotriva vântului și a ploii. Materialul din piele cărnoasă asigură căldură, iar căptușeala moale asigură confortul la purtare. Designul atemporal face ca acest model să arate elegant, iar atmosfera sa retro vă va sublinia potrivirea. adidas Forum este, fără îndoială, o alternativă interesantă la stilurile competitive de baschet de la alte mărci. Datorită lor, te vei remarca pe străzi. Daca preferi pantofii cu profil mai jos, alege varianta Low, care in varianta din piele va face cu siguranta fata toamnei urbane.

adidas
Forum 84 Low AEC "White Purple"

237,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 791.99 LEI (-70%)

Preț obișnuit: 791.99 LEI (-70%)

Sunt adidașii Air Max pantofi buni pentru toamnă?

Linia Air Max este una dintre cele mai recunoscute serii de pantofi cu Swoosh, care a fost dezvoltată constant din 1987. Include multe modele diferite. Unii dintre aceștia sunt pantofi potriviti pentru toamnă. Alegeți-le pe cele cu o construcție masivă și finisaj din piele. Unul dintre cele mai recomandate modele este Air Max 95 . Partea superioară musculară protejează bine de frig, iar talpa umflată izolează bine de sol. Pernele vizibile ale sistemului Air Max vă vor oferi un confort suplimentar. Cu toate acestea, majoritatea modelelor Air Max, în special cele din piele sau materiale sintetice, vor fi perfecte pentru toamnă. Alege modele cu cat mai putina plasa, dar nu trebuie sa renunti complet la el.

Nike
Air Max 95 "Anthracite Track Red"

563,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 1023.99 LEI (-45%)

Ogólnie lubię Nike (-45%)

adidas Hyperturf - un model pregătit pentru aventurile de toamnă în oraș

Pot cizmele să te pregătească pentru aventurile de toamnă? Desigur! Modelul adidas Hoverturf este o alegere perfectă pentru această perioadă a anului. Partea superioară a pantofilor este confecționată din material ripstop durabil, nubuc, piele de căprioară și plasă. Această combinație nu numai că garantează durabilitatea, dar le oferă și un stil inspirat de climatul exterior - se potrivește perfect în climatul modei gorpcore. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ploaie sau umezeală, acești pantofi sunt pregătiți pentru provocările toamnei. Sistemul de șireturi este bine gândit, așa că îl puteți ajusta rapid la nevoile dvs. Opritorul asigură stabilitate și confort la purtare. Talpa exterioară din cauciuc este echipată cu o benzi de rulare agresive care prinde perfect diferite tipuri de suprafețe. Indiferent dacă mergi pe o stradă umedă sau pe un trotuar alunecos, acești pantofi te vor menține încrezător în pasul tău. adidas Hoverturf nu este doar pantofi, este un instrument pentru explorarea naturii de toamnă și a peisajului urban.

adidas
Hyperturf "Core Black"

407,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 814.99 LEI (-50%)

nike hypermax grey black yellow (-50%)

adidas Marathon TR, adică pantofi de toamnă în stil vechi

adidas Marathon TR este un clasic care nu se demodează niciodată. Este, de asemenea, un stil care este perfect pentru zilele de toamnă. Designul său clasic, materialele rezistente și banda de rulare aderență sunt caracteristici care îți vor oferi confort și încredere în pasul tău în timpul toamnei. Pantofii adidas Marathon TR sunt o combinație atemporală de stil retro și soluții moderne. Structura lor coerentă se referă la modelele originale, care atrage îndrăgostiții clasici care vor să poarte toamna ceea ce știu și le place. Materialele rezistente folosite, precum pielea de piele intoarsa sau Cordura rezistenta, nu numai ca ofera pantofilor un aspect elegant, dar asigura si rezistenta la conditiile de toamna. nike air max 97 off white wolf grey white menta . Datorită acestui fapt, acești pantofi sunt perfecti pentru suprafețele umede și alunecoase. Branțul căptușit și talpa moale, care absoarbe șocurile garantează confort chiar și în timpul plimbădem lungi. Aceasta este încălțămintea perfectă pentru toamnă, care îmbină stilul, durabilitatea și confortul, asigurându-ți confortul și siguranța la fiecare pas.

adidas
Marathon TR "Night Indigo"

511,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 639.99 LEI (-20%)

Preț obișnuit: 639.99 LEI (-20%)

Salomon Salomon XT-Quest 2 - pantofi de toamnă într-un climat exterior

Salomon este o companie franceză puternic asociată cu sporturile de iarnă. De ceva vreme, produsele lor domină străzile, unde sunt purtate cu stiluri streetwear. nike free x metcon herre uddannelse sko sort. Modelul Salomon XT-Quest 2 a fost creat pentru o mișcare fără probleme și în siguranță pe teren și va funcționa perfect acolo indiferent de împrejurimi. În condiții urbane, acest model vă va surprinde prin calitate și durabilitate, precum și prin comoditatea și confortul de utilizare. Partea superioară din materiale blindate, aproape indestructibile garantează durabilitate, iar sistemul precis de șiretură cu ochiuri metalice asigură o potrivire perfectă. Talpa din cauciuc garanteaza aderenta in toate conditiile. Dacă vă plac soluțiile neobișnuite, iar moda gorpcore sau atmosfera în aer liber vă sunt aproape, cu siguranță merită să le aruncați o privire mai atentă. În Magazinul de Sneakers din Varșovia veți găsi și alte modele de pantofi de la acest brand.

Salomon
XT-Quest 2 "Falcon Cement"

552,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 1105.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 1105.99 LEI (-50%)

Vans Gore-Tex Amzn MTE-3, noua abordare a pantofilor de toamnă a lui Vans

Când auzim Vans, cei mai mulți dintre noi se gândesc la pantofi sport simpli, atemporale, care nu sunt deloc asociați cu toamna. De ceva vreme, brandul american încearcă să schimbe acest lucru și a prezentat noi siluete concepute pentru vreme rea, în și în afara orașului. Vans Gore-Tex Amzn MTE-3 este un produs atât de unic care nu apare des pe străzi. Acesta este un adevărat răsfăț pentru iubitorii de originalitate, marca Vans și cei cărora le place să stea în condiții nefavorabile . Acești pantofi sunt complet diferiti de modelele clasice ale acestui brand californian. Au fost create pentru a asigura un confort maxim chiar si in conditii imprevizibile, pe care am avut ocazia sa le testam pe propria piele. Datorită tehnologiei Gore-Tex, au o protecție excelentă împotriva umezelii, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru ploaie sau noroi . Picioarele tale vor rămâne Hommes. În plus, pachetul de izolație 3M Thinsulate™ asigură o termoreglare adecvată, care este crucială în vremea imprevizibilă de toamnă și iarnă. Indiferent de temperatura de afară, acești pantofi îți vor menține picioarele la temperatura potrivită. În ceea ce privește tracțiunea, talpa exterioară UltraRange EXO MTE™-3 All-Trac vă va menține încrezător pe o varietate de suprafețe. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alunecare, chiar și pe suprafețe umede sau alunecoase. Un avantaj suplimentar este inserția turnată EVA UltraCush cu un strat superior OrthoLite, care garantează confort și ușurință. Aceștia sunt pantofi în care te poți simți confortabil toată ziua.

Vans
Gore-Tex Amzn MTE-3 "Black"

599,99 LEI

Nike Air Max 270 белые с оранжевым: 1198.99 LEI (-50%)

Preț obișnuit: 1198.99 LEI (-50%)

Desigur, ceea ce vedeți aici sunt doar 10 dintre propunerile noastre și, cu siguranță, sunt mai mulți pantofi de toamnă pe care îi veți găsi aici. Având o idee despre ce să acordați atenție atunci când căutați nu numai adidași la modă, ci și funcționali pentru toamnă, vă va fi mai ușor să faceți o alegere înțeleaptă.

Evaluare: 3

Nike Air Force 1 Low GTX Gore Tex DC9031-001.

Nu există comentarii.

te poate interesa: